László Csaba elszakadt a családjától

Drámai napokat él át a legutóbb az erdélyi Sepsi OSK vezetőedzőjeként foglalkoztatott László Csaba. A magyar válogatott korábbi másodezdőjét a koronavírus elszakította a családjától.
Drámai napokat él át a legutóbb az erdélyi Sepsi OSK vezetőedzőjeként foglalkoztatott László Csaba. A magyar válogatott korábbi másodezdőjét a koronavírus elszakította a családjától.

A 11 éve a Skó­ciában az év edzőjének választott Lászlót ugyan a vártnál gyengébb bajnoki szereplés miatt Diószegi László klubtulajdonos novemberben menesztette, ám – szerződése lejártáig, június 30-áig – a Sepsi alkalmazottja maradt: az elnök szakmai tanácsadójaként dolgozik.

– Csakhogy időközben beköszöntött a koronavírus, s nem tudtam visszautazni a Skóciában élő családomhoz. Az interneten tartjuk a kapcsolatot – magyarázta a Borsnak. – De nem csak én jártam meg: a klubnál is volt ebből gond. Amikor felfüggesztették a bajnokságot, vita kerekedett az elnök és a csapat külföldi játékosai között, mert azok haza akartak utazni. A klubvezetés ragaszkodott a maradásukhoz, mert ha valaki visszatér Romániába, két- hetes karantén vár rá. Így mindenki maradt, habár csak egyéni edzésterv alapján tartják magukat formában a játékosok.

László Csaba nem tudja, hol folytatja © Facebook

László amúgy naprakész a magyar futballból. Minden tévémeccset látott, s állítja, belefutott jó meccsekbe is. Hogy aztán vele mi lesz, hol folytatja, arról egyelőre fogalma sincs.

– Egyelőre a vírus szerepel a lapok címoldalán, s nagyon kevesen figyelnek a futballra, ám engem azért foglalkoztat, és főleg az Eb-pótselejtező – mondta a tréner, s hozzátette: szerinte a bolgárok némi előnyben vannak, hiszen hazai pályán futballozhatnak majd, és akkor már aligha zárt kapuk mögött. – Mellettünk elsősorban a szívünk szólhat! Amit tényleg ideje hevítenünk. Az enyémmel aligha lesznek gondok, s nagyon remélem, a játékosokéval sem. Itt is tizenegy ember lesz, ott is, miért ne lehetnénk ezúttal mi a jobbak?! – vetette fel.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors