A kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea is elkapta a koronavírust, így érzi most magát

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének Facebook-oldaláról derült ki, hogy újabb egykori kiváló sportolónk kapta el a koronavírust.Ezúttal Nagy Tímea, a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző produkált pozitív covidtesztet.

Szerencse a bajban, hogy az egykori kiváló sportoló, Sydney és Athén párbajtőrvívó aranyérmese tünet- és panaszmentes, jól érzi magát!

Ugyanakkor ő is, s az elitklub többi tagja is megragadja az alkalmat, hogy felhívja mindenkinek a figyelmét az óvóintézkedések maradéktalan betartásának fontosságára! – írta az oldal.

A vírus nem válogat... Lassan már nem is naponta, hanem sajnos óránként érkeznek megdöbbentő hírek, hogy a sok-sok...

Posted by Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete on Sunday, October 25, 2020

Manapság az embertársaink iránti figyelem és tisztelet legalapvetőbb megnyilvánulási formája a maszkviselés, a minden korábbinál gyakoribb kézmosás, a sokszor kényelmetlen-kellemetlen távolságtartás, de higgyetek nekem: érdemes szabálykövetőnek lenni! – mondta a jelenleg a Magyar Nemzeti Sportközpontok (MNSK) égisze alá tartozó Hajós Alfréd Uszoda és a Duna Aréna létesítményvezetőjeként dolgozó Nagy Tímea, aki nagyon bízik abban, hogy ha már valaki megfertőződött, ugyanúgy megússza különösebb problémák nélkül, mint ő.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors