Sport

Így szerezheti meg: hétfő reggel 8-tól átvehetők a karszalagok az Eb-meccsekre

Bors

Létrehozva: 2021.06.14.

Kizárólag Budapesten rendeznek teltházas mérkőzéseket a labdarúgó Európa-bajnokságon. A jegyek mellett csak az adott találkozóra érvényes karszalaggal lehet bejutni a Puskás Arénába.

Hogy a védettség igazolása zökkenőmentes legyen, a szurkolók számára több helyszínen és több időpontban zajlik a karszalagok átadása Budapesten. Az átvételi pontok ma reggel nyolctól nyitva lesznek. Érdemes a karszalagot már a mérkőzés előtti napon felvenni a fennakadások elkerülése érdekében!

A metropol.hu azt írja, Budapesten például három könnyen megközelíthető helyszínen, összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján. A cél, hogy minden szurkoló a lehető leggyorsabban hozzájusson a szalagjához.

A helyszínek: Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon nyolc órától húsz óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon hét órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

A külföldről érkező szurkolók, a mérkőzések előtti napokon és a meccsnapokon a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek