Sport

Priskin Tamás: Lia az életünk kis csodája

Szeitz Tibor

Létrehozva: 2014.08.03.

Vasárnap a győri szurkolóknak is bemutatkozhat Priskin Tamás, aki nyolc év után húzta újra ­magára az ETO mezét. A válogatott focista ­szívesen jött haza, Lia lánya érkezése pedig még boldogabbá tette.

Bár Priskin sokat volt távol, minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatkoznia a győri klubban. A 44-szeres válogatott játékos gyakran hangoztatta, a szíve csücske az ETO, ahonnan 2006-ban indult európai vándorútra.

A 27 éves csatár hat évet töltött Angliában, megfordult a Preston North Endben, az Ipswichben, a QPR-ban, a Swansea-ben és a Derby Countyban is, mielőtt 2012-ben az orosz Alanyija Vlagyikavkazhoz szerződött. Idén januárban az osztrák bajnoki címvédő Austria Wien másfél éves szerződést kötött vele, a tavaszi szezont azonban nem Bécsben, hanem az izraeli Maccabi Haifánál töltötte kölcsönben.

Priskin Tamás nyolc esztendő elteltével tért haza, s kötött 2018-ig szóló szerződést a Győrrel. – Nagyon örülök, hogy így alakult a sorsom – kezdte a futballista. – Amikor még kint játszottam, de haza tudtam jönni, mindig ott voltam a győri ­csapat meccsein. Úgy érzem, hazajöttem. Sajnos az első fordulóban kikaptunk, Pakson nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, de azért is szép a foci, mert szinte mindig lehet javítani. Bízom benne, hogy a Honvéd ellen már lesz miért örülniük a szurkolóinknak.

Ami Priskin boldogságát illeti, arról április óta egy ap­rócska kislány gondoskodik. – Még boldogabbak vagyunk, amióta Lia megérkezett – tette hozzá a támadó. – Ő egy kis csoda az éle­tünk­ben. Ráadásul nagyon jó kislány, mindig hagy aludni. Persze ehhez a párom is kell, hiszen eddig is ő kelt fel hozzá éjszakánként.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek