Sport

Elveszett Hosszú Katinka cucca

j.

Létrehozva: 2013.11.05.

Tovább gyarapíthatja éremgyűjteményét a világkupa sorozat eddigi állomásain húsz aranyat nyert Hosszú Katinka. Igaz, Szingapúrba érvén rossz hírt kapott: poggyásza eltűnt.

Újabb aranygyűjtő túrára indult Hosszú Katinka. A rövid pályás világkupa sorozat utolsó hármas állomására Szingapúrba, Tokióba, majd Pekingbe utazik párjával és egyben edzőjével, Shane Tusuppal.

Néhány napja érkezett vissza a szintén három várost érintő közép-keleti etapról, és alighogy haza érkezett, máris az uszodába ment. Pedig nyugodtan lazíthatna, hiszen behozhatatlan előnyre tett szert riválisaival szemben a világkupa összetettben, és karnyújtásnyi közelségbe került a százezer dolláros (kb. 21 millió forint) fődíj újbóli elnyeréséhez.

– Engem is jelöltek az az Év legjobb női úszója címre, ehhez méltóan kell szerepelnem a rövid pályás versenyeken is – indokolta a sok edzést az idei öt vk-versenyen – eddig – 20 arany-, 9 ezüst- és 7 bronzérmet nyert úszónő, aki megdolgozott a Moszkva, Dubaj, Doha sorozat legjobbjának járó ötvenezer dolláros bónuszért is. – Szingapúrban és Tokióban is jártam már, a japán fővárosban legutóbb néhány hete, és most is nagyon izgalmas lesz a visszatérés. Talán azért is, mert kezdem egyre jobban megszeretni a szusit.

Peking azonban nem tartozik a kedvencei közé, ami érthető is, hiszen a 2008-as olimpián kedvenc számában, a 400 vegyesen nem jutott döntőbe. – Már régen túl vagyok azon a kellemetlen emléken, sokkal inkább azért idegenkedek Pekingtől, mert szinte állandóan egészségtelen füstköd borítja a tízmilliós várost – magyarázta Katka, akinek rosszul indult ázsiai turnéja: a poggyásza Szingapúrba menet elveszett, de a Facebookon viccesen kommentált: „A kézipoggyászba is rakhattam volna úszódresszt”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek