Sport

NB I-es fizetéssel csábít a Vasas

(turcsik)

Létrehozva: 2013.08.03.

Noha a szurkolók elégedetlenek az NB II-es Vasas vezetésével, a klub irányítói próbálják megerősíteni a keretet. Úgy tudjuk, élvonalbeli fizetéssel csábítanak a csapathoz rutinos focistákat.

Még mindig ki vannak borulva a Vasas-szurkolók, hogy az elmúlt idény finisében váratlanul megfiatalított csapatuk nem tudta kiharcolni a feljutást.

Az angyalföldi szimpatizánsok két hete, az Újpest elleni edzőmeccs után a klubházhoz vonulva adtak hangot a nemtetszésüknek, úgy érzik ugyanis, hogy a felkészülés során pofozógépet játszó klubjuk német vezetése nem törekszik igazán az élvonalbeli focira.

Alighanem a Vasas vezetése is érzi, hogy a jelenleginél erősebb keretre van szükség, mert a héten leigazolták az Újpesten létszámfölöttivé vált Remili Mohamedet, és rajta kívül is szeretnének még egy-két rutinosabb futballistát szerződtetni a nyáron. Úgy tudjuk, a kiszemelteket ­élvonal­beli fizetéssel csábítják a piros-kékek.

Egy körbeudvarolt játékos elmondása szerint neki ötezer eurós, közel másfél millió forintos havi apanázst ajánlottak, ám számára nem volt csábító a Vasas.

– Nem panaszkodom, jó szerződést kötöttem az angyalföldiekkel – ismerte el Remili, aki a fizetése pontos összegéről nem beszélt. – A csapat a feljutást tűzte ki célul, amit akadémistákra épülő, néhány rutinosabb játékossal kiegészülő kerettel próbálunk elérni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek