Sport

Lebuzizták a szövetségi kapitányt

(turcsik)

Létrehozva: 2012.05.24.

Joachim Löwöt, az Eb-győzelemre is esélyes német válogatott szövetségi kapitányát a 2010-es futball-vb után Oliver Bierhoff, a csapat menedzsere – nincs rá szebb kifejezés – lebuzizta.

 

Bierhoff azt állította, a fél német csapat, közte az edzői team homoszexuális. A téma természetesen nem hagyta hidegen a német sajtót, a Die Welt – utalva Löw elegáns öltözködésére, ápolt fizimiskájára és a pletykákra – óvatosan rákérdezett az edző szexuális beállítottságára.

– Nem vagyok meleg, kérdezzék csak meg a feleségemet! – mondta a tréner, aki azt is tagadta, hogy parókát viselne.

– Hülyeség, nem hordok parókát, húzza csak meg a hajam nyugodtan! Rengeteg rosszindulatú pletyka kering velem kapcsolatban, de el kell viselnem, hiszen ez is a munkám része.

 

Ki lesz az Európa-bajnok?

Spanyolország a legesélyesebb, de Németország és Hollandia is megnyerheti a kontinensviadalt. Olaszország vagy Portugália sikere meglepetés lenne: de miért is ne nyerhetnénk? A válogatottunkon nincs nagy nyomás, élvezni szeretnénk a tornát, a legjobb játékunkat akarjuk nyújtani, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. A csoportunk elképesztően nehéz, már a továbbjutás is bravúr lenne, de ha sikerül, bármi megtörténhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek