Sport

Storcz 33 évesen lenne kapitány

Létrehozva: 2008.10.08.

Angyal Zoltán kajak-kenu szövetségi kapitány nem meghosszabbítja meg áprilisban lejáró szerződését, ezért új szakmai vezetőt választ a sportág. Még idén lesz új kapitány, vagy szakmai igazgató, és a posztra pályázik az olimpia előtt még versenyző, háromszoros olimpiai bajnok Storcz Botond is.

Gyulayék is megméretnék magukat

A 88-ban olimpiát nyert kajaknégyesből hárman pályáznának. Gyulay Zsolt sportvezetői tapasztalatai miatt is alkalmasnak érzi magát a feladatra, Ábrahám Attila akkor vállalná, ha szakági vezetői segítenék a szakmai igazgatót, Csipes Ferenc, aki edzőként dolgozik, azért méretné meg magát, hogy megtudja, mennyire népszerű az elnökség körében.

Decemberben lesz vezető

Baráth Etele, a kajak-kenu szövetség elnöke elmondta, november végén döntenek a pályázati kiírásról, december végén választanak új szakmai vezetőt. Ha minden marad a régiben, újra szövetségi kapitányt választanak, de sokan támogatják azt az ötletet, hogy egy szakmai igazgató irányítsa a sportágat. A harmadik verzió szerint szakágvezetőket is választanak.

Angyalra szükség van

A szakmai igazgatói posztra külföldi érdeklődő is van. Információink szerint a volt élversenyzőkön kívül Sári Nándor és Bakó Zoltán kajakedzők is fontolgatják az indulást. A mostani kapitány Angyal Zoltán szakmai tudására feltétlenül számítanak.





T.R.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek