Sport

Kötelest játszatnák a drukkerek

Létrehozva: 2008.10.10.

A labdarúgás egyik aranyszabálya: végy egy jó kapust! Azonban a fociválogatott kapitányának, Erwin Koemannak a fontos posztra elképzelt első számú jelöltje, Babos Gábor sérülése miatt nem védhet a holnapi, albánok elleni hazai vb-selejtezőn. Helyette Köteles László vagy Fülöp Márton lehet a beugró.

Bicskei nem avatna újoncot
Bicskei Bertalan játékosként kapus volt, később edzőként a válogatottat is irányította. Átérzi Erwin Koeman problémáját. – Nálam Fülöp védene. Igaz, a Sunderlandben nélkülözik, de a válogatottban van tapasztalata, 15-ször állt a nemzeti együttes kapujában – mondta Bicskei Bertalan, aki jelenleg a hazai edzőképzésért felel.

Pszichológusnál járt a válogatott
A játékosok tegnap ebéd előtt a válogatott pszichológusánál jártak. Nagy Sándor szerint a csapat mentális állapota jó. Inkább fizikai problémák adódnak, ami megfelelő rehabilitációval orvosolható. – A győzelmi kényszer miatt nagyobb a feszültség a srácokban – folytatta Nagy Sándor. – Azért is dolgozom, hogy ne legyen rajtuk nyomás, nehogy görcsössé váljanak, aki nehezen bírja a stresszt, azokkal ma még elbeszélgetek.





Réső Gyula
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek