Megérkezett a női csizmák csodás időszaka – a nők és a férfiak legnagyobb örömére (x)

A női csizma a legszexibb cipők közé tartozik, ebben egyetértenek a nők és a férfiak. Ezek a lábbelik tulajdonképpen minden évszakban viselhetőek, ám a legnépszerűbbek ősszel és télen, amikor a funkciójukat is ki tudják használni. Mutatjuk, mire kell odafigyelni egy női csizma vásárlásánál.
A női csizma a legszexibb cipők közé tartozik, ebben egyetértenek a nők és a férfiak. Ezek a lábbelik tulajdonképpen minden évszakban viselhetőek, ám a legnépszerűbbek ősszel és télen, amikor a funkciójukat is ki tudják használni. Mutatjuk, mire kell odafigyelni egy női csizma vásárlásánál.

A női cipők között nehéz választani, ami a népszerűségüket illeti. Minden személyiségnek van kedvence, amelyet befolyásol az adott élethelyzet, valamint az időjárási körülmények. Az őszi és téli időszakban, egy esős, hűvös napon a legpraktikusabb megoldásnak a női csizma bizonyulhat, hiszen védi a lábat, egyúttal a legszexibb megoldások közé tartozik.

Minden nőhöz illik valamilyen fazon

Amikor a női csizma kerül szóba, egy hatalmas és széles választékról beszélhetünk. Lehet a lábbeli bokacsizma vagy magasszárú, elegáns vagy hétköznapi, anyagát tekintve többek között velúr, textil vagy bőr. Mivel népszerű cipőfajtáról beszélünk, fazonból is lehet válogatni: egyre népszerűbb a munkás cipő fazon, a klasszikusok között pedig ott sorakozik a chelsea, a veszkó, a combcsizma és a bakancs. Minden nő megtalálja a személyiségéhez leginkább illő darabot.

Mekkora legyen a sarok?

Fontos kérdés a sarok mérete, hiszen ez is meghatározza majd, melyik modellt hol és milyen ruhával lehet stílusosan viselni. A lapos a legkényelmesebb, a magas a lábakat leginkább kiemelő megoldás, a platform pedig ennek a kettőnek az előnyeit vegyíti. Ami a tűsarkat illeti, ez a nők és a férfiak szerint is a legszexibb csizmák tulajdonsága, egy igazán szexi nőnél legalább egy tűsarkúnak lapulnia kell a szekrényben.

Télen sem kell fagyoskodni

A vásárlás előtt érdemes átgondolni, mire használja majd a nő a csizmát. Ha egy őszi elegáns szetthez keres cipőt, bátran válogathat a lazább, vékonyabb megoldások között, a téli öltözékek mellé azonban meleg, szigetelt belsőjű modelleket ajánlott választani. Nincs rosszabb annál, mint amikor egy csodás téli napot teljesen elront a „lefagyó” lábak érzése. Ez egészségügyi szempontból is veszélyes, így kár kínoznia magát az embernek.

Újra divat a western és a platform

Az őszi és téli trendeknél szerencsére rengeteg lehetőségből lehet válogatni. A közelmúltban lángolt fel újra az érdeklődés a veszkó, azaz a western csizmák iránt, ezek kellően lazák, mégis nőiesek, nadrághoz és szoknyához is stílusosan viselhetőek. A platformos modellek szintén a múltból tértek vissza: az 1970-es években robbantak be, de 2020-ban legalább annyira népszerűek, mint első fénykorukban. Nem biztos, hogy minden esetben ez lesz a legkényelmesebb választás, de tudjuk: a divat oltárán néha áldozni kell…

Hódítanak a trendi gumicsizmák

Tovább tart a szerelem a gumicsizmák iránt: a laza divatot követő nők szuperül feldobhatják a szettjüket egy színes, mintás darabbal. A gumicsizma évek óta nem ciki, sokkal inkább kényelmes és praktikus, esőben kiváló társ. Általában az első gumicsizma megvásárlása okoz csak gondot egy nőnek, hiszen amint megtapasztalja az előnyeit, azonnal érzi majd, kell neki még egy ugyanilyen.