Zsidró a főztjével vigasztalja Dobó Katát

Igazán különleges férfi Zsidró Tamás, és nemcsak azért, mert az ország egyik legszebb színésznőjével, Dobó Katával él együtt, hanem azért is, mert legalább olyan otthonosan mozog a konyhában, mint a fodrászszalonban. Wossala Rozina Profi a konyhámban című műsorában mutatta be főzőtudományát Zsidró, közben pedig olyan részleteket árult el közös életükből, amelyeket eddig senki sem hallott.

© Fejér Bálint

Kiderült például, hogy a fodrász és a színésznő hatalmas erdei házban él, ahol a gigantikus konyhában a hűtő polcai mindig roskadoznak az ételektől. Erre szükség is van, mert Tamás három fia folyton éhes. – Pár éve, amikor elváltam, arra gondoltam, nem akarok „pizzás apuka” lenni, aki csak rendelt étellel tudja jóllakatni a gyerekeit. Intenzívebben foglalkozni kezdtem a főzéssel, mindhárom fiam sportol, ipari mennyiséget esznek – mesélte lapunknak a felvétel után Zsidró.

Annak, hogy ilyen otthonosan mozog a konyhában, Kata is élvezi az előnyeit. – Mivel együtt élünk, természetes, hogy neki is főzök. Mostanában rengeteget dolgozik, sokszor csak este esik haza fáradtan. Szeretek neki főzni, szeretem megvigasztalni kajával. De ez fordítva is igaz: ő is kényeztet, ha arról van szó – mondta Zsidró, aki tényleg főnyeremény: nemcsak főz, hanem el is mosogat maga után.