Vígan megél a celebségből Baukó Éva

Baukó Évának bejött az élet: alig kell költenie valamire, a szponzorok majdnem mindennel ellátják. 

Baukó Évának bejött az élet: alig kell költenie valamire, a szponzorok majdnem mindennel ellátják. 

Baukó Éva a jég hátán is megél – mondja magáról és tényleg nem esett kétségbe, amikor nem kapott munkát televíziós műsorokban. Más vizekre evezett, és elkezdett modellkedni.

– Rengeteg felkérésem van mostanában különböző szponzoroktól. Ezekért persze szoktam pénzt is kapni, de ruhára például már egyáltalán nem kell költenem, mert azt ingyen odaadják – kezdte a Borsnak Éva, aki en­nek ellenére még nem tett le a tévés karrierről.

Éva ruhára egyáltalán nem költ, a szponzorai öltöztetik © Paszternák Péter

– Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki – ízetlenkedett a ValóVilággal befutott celeb.

Ha nem is molesztálják, neki tetsző ajánlatokat mindennap kap Éva a férfi rajongóitól, de mint mondja, nincs könnyű dolga annak, aki szeretné őt meghódítani.

– Nagyon sok pasinak bejövök, de egyelőre élvezem az egyedüllétet. Rajongóval sosem jönnék össze, szeretném, ha ab­ba a nőbe szeretnének bele, aki tényleg én vagyok, nem pedig amit elképzelnek rólam a szerepléseim alapján. Egy pasi le­gyen humoros, kedves és egy kicsit csibész is…

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors