Vastag Csabáék rágerjedtek Alexandrára

Vastag Csaba tátott szájjal nézte, Király Viktor pedig alig jutott levegőhöz, miután a Star Academy színpadára lépett a 26 éves, dögös szépség, Pádár Alexandra. Ilyen fogadtatás után senki nem lepődött meg azon, hogy az éppen „hajléktalan” lány értékelésekor még a szexualitás is szóba jött.

Az énekesnőből sugárzik az erotika, és a zsűri férfi tagjai fogékonyak is voltak rá © Bánkúti Sándor

Alexandra nemrég szakított a párjával, ideiglenesen a barátnőjénél húzta meg magát, ezért kapóra jött neki az Academyre való beköltözés. Nyitott egy új kapcsolatra, alig várja, hogy próbálkozzanak nála a férfiak. Kérdés, hogy Király Viktor és Vastag Csaba félre tudja-e tenni rajongását a tanítás alatt, mert szemlátomást mindketten Alexandra bűvkörébe kerültek.

– Azt mondtam a műsorban, hogy Alexandra a hosszú lábú asszony. Tetszik a szabad lénye, a stílusa. Belőle már csak azt kell kihozni, ami alapból benne van, szerintem nem lesz nehéz. A dalválasztás is rátett egy lapáttal a szexisségére, nagyon ütős volt. Hálásak lehetünk a castingolóknak, mert Eszter is gyönyörű, és a traktoroslánynak, Lillának is bájos arca van, és Renáta is nagyon szép – mondta Csaba.

© Bánkúti Sándor

Király Viktor úgy gondolja, Alexandrában több van, mint amit szombat este látott.

– Érdekes, csodás a hangja, de a popszakma arról is szól, hogy jó legyen ránézni az előadóra. Amerikában is örülünk annak, hogy van egy Beyoncé, egy Rihanna – magyarázta, majd hozzátette: – Az a fontos, hogy ne vigye el a hangsúlyt a külseje, ne kényelmesedjen el azért, mert vannak bizonyos adottságai. Az elôadó­mûvészetben az a fontos, hogy az ember lelkét meg tudja fogni va­laki, arról pedig nem a tö­kéletes kül­sô, a személyiség dönt.

© Bánkúti Sándor

Mici az anyukájáért szurkolt

Ördög Nóri számára nemcsak azért volt különleges a szombat este, mert az volt a Star Academy első adása, hanem azért is, mert a nézőtéren ült a férje, Nánási Pál ölében a kislányuk. Mici fegyelmezetten, csöndben, érdeklődve nézte az élő show-t, és valahányszor meglátta az anyukáját a színpadon, rögvest felhívta rá édesapja figyelmét. A három és fél éves kislány azonban érthető módon nem ülte végig a műsort, a papája fél kilenckor hazavitte.
@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors