Teljesen kiakadt a lómentő Kapócs Zsóka

Tajtékzik közösségi oldalán Kapócs Zsóka. A lakberendezőként szárnyait bontogató színésznőt az borította ki, hogy durván megkínoztak egy húszéves lovat. A szerencsétlen párának csak percei voltak hátra, amikor megmentették az állatvédők. A kese lovat kikötötték az erdőben, de úgy, hogy megcsonkították, levágták a férfiasságát és összekötötték a lábait, hogy ne tudjon felállni. Két nap után vette észre valaki, aki bejelentette. A gyömrői állatmenhely fogadta be az állatot.

A lovat megcsonkították és úgy megkötözték, hogy amikor fel akart állni, a kötél a csontjáig vágta a lábát © Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely/Facebook

– 2016-ban ez hogy történhet meg? – tombol Zsóka. – Egy ideje a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány szóvivője vagyok. Elintézték, hogy a gyömrőiektől Kaposvárra szállítsák a lovat, ahol megműtik az egyetemen, és vissza is hozzák Gyömrőre.

Zsóka mindig is szenvedélyesen szerette az állatokat, nemrég például örökbe fogadta Málnát, így Kabával együtt már két vizsla boldog tulajdonosa.

– Tudjuk, hogy kik tették, ki volt a ló tulajdonosa. Nem először követett el ilyet, tavaly már született ellene elmarasztaló ítélet. Én azt az embert börtönbe juttatom. Bírósági úton veszünk elégtételt. És ez így megy majd, míg élek! Nem mehetünk el mindig, minden mellett csukott szemmel. Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy tehetünk és tenni is kell az állatokért! Ha kijön az állatkórházból, meglátogatom a lovat, alig várom, hogy megpuszilgassam!

A színésznő szenvedélyes állatvédő, egyik kutyusát is örökbe fogadta

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors