Raktárkoncertek - Fiával való kapcsolatáról vallott Zséda - Videó

Az egyedi hangú énekesnő egyáltalán nem esett kétségbe, amikor tavasszal majd az összes koncertjét le kellett mondania, így legalább több ideje maradt kamasz fiára, Nimródra.
Az egyedi hangú énekesnő egyáltalán nem esett kétségbe, amikor tavasszal majd az összes koncertjét le kellett mondania, így legalább több ideje maradt kamasz fiára, Nimródra.

Háziasszony-üzemmódba kapcsolt a karantén alatt Zséda! Mint sok más előadónak, Zsédának is több tucat koncertje maradt el a koronavírus-járvány miatt, ám ő ezt egyáltalán nem bánja. Igyekezett minden időt jól kihasználni és 13 éves kisfiával, Nimróddal minél több időt tölteni. Zsédával a Raktárkoncert-sorozat felvételén beszélgettünk, éppen azokban a napokban, amikor a kiskamasz a születésnapját tartotta, így erről is kifaggattuk.

– Meglepetésbulit szerveztünk neki. Mivel imádja a verseny-autókat, elvittük egy vezetésre. Persze, nem ő vezetett, de beülhetett egy Ferrariba egy versenypályán – kezdte Zséda, aki arról is mesélt a születésnap kapcsán, milyen kamasz is Nimród.

Ez is érdekelheti

Zsédának el kell engednie fia kezét

Édesanyja hasonmása Zséda - tőle örökölte a szépségét – fotó

Zséda újra beszáll a Cotton Club Singersbe

– Vannak lázadozások, de még vicces, egyáltalán nem elviselhetetlen. Érzem, hogy kezd férfivá válni, izgalmas időszak ez a barátokkal, csajozgatásokkal. Vannak még jó kis baráti beszélgetéseink, de már sok mindent úgy kell kihúzni belőle. Kicsit már ciki is vagyok, kéri, hogy ne kísérjem az iskola kapujáig, hanem kicsit távolabb búcsúzzunk el, és a kezét sem foghatom már az utcán. De egyébként mindent megbeszélünk, sőt mindig megmutatom neki a készülő dalokat, és kíváncsi is vagyok a véleményére. Nagyon helyesen tudja megfogalmazni a véleményét – folytatta az énekesnő, aki a karanténos időszakot is jól élte meg.

– Amikor iskolaidő volt, sokat voltam a kisfiammal. Ő tanult, én főztem, közben dolgozgattam, amikor pedig vége lett az iskolának, belföldön utaztunk. Nekem egyáltalán nincs rossz emlékem a karanténról – magyarázta Zséda, aki egy komplett klipet is leforgatott az otthonában a bezártság alatt.

Ez az Életben maradni című számához készült, a kisfilmben pedig a Flashdance ikonikus jelenetei elevenednek meg. De nem ez az egyetlen alkotás a 80-as évekből, ami megihlette az énekesnőt. Mint megtudtuk, Vikidál Gyula kőkemény rockszámát, a Szívemet dobom eléd című slágert is feldolgozza majd. De addig is örül, hogy ha egyelőre közönség nélkül is kellett dalolnia, de végre együtt lehetett a zenekarával a Raktárkoncert felvételén.

– Jó ideje nem játszottunk együtt a zenekarral, illetve a teljes csapattal most találkoztam hetek óta először. Nagyon kellett már az az energia, amit egymásból merítünk. Igaz, most nem lesz közönségünk, de nekem az együtt játszás öröme mindennél többet jelent. Nem készültünk egyébként másképp erre a fellépésre, mintha lenne közönség, hiszen ha a kamerák forognak, nekem az azt is jelenti, hogy a kamerák mögött ott van a közönségünk és nekik énekelek, nekik adjuk a koncertet – mondta Zséda, akinek fellépését a mindiGO TV alkalmazáson keresztül ingyen nézhetik majd meg a rajongók.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors