Pucér combokról szólt a cannes-i filmfesztivál első napja - fotók

Bár a cannes-i filmfesztiválon a filmeké a főszerep, a vörös szőnyeges bevonulást valóságos divatbemutatóvá varázsolták a szebbnél szebb színésznők az utóbbi években. Úgy tűnik, idén a combvillantás a módi, a meghívott sztárok ugyanis alaposan felsliccelt ruhákban mutatták meg kisportolt lábaikat.

Selena Gomez fehérben hódított

Az énekesből színésznővé előlépő Gomez egy fehér Louis Vuitton szettben jelent meg, ami jóvan combközép fölé engedett bepillantást nyerni. Selena a fesztivál nyitódarabjában, a The Dead Don't Die című zombifilmben szerepelt.

© AFP

Romee Strijd kifutón érezte magát

A holland színésznő eredeti szakmája modell, így magabiztosan vonult a kifutónak tekinthető vörös szőnyegen extrém magas sarkú cipőéjben, valamin mélyen dekoltált és alaposan felsliccelt ruhájában.

© AFP

Alessandra Ambrosio angyali volt

A dögös brazil modell áttetsző fehér ruhájával és feszes combjával alaposan rácáfolt életkorára – 38 éves –, és arra, hogy már kétgyermekes anyuka. Angyali jelenésként lejtett végig a fotósok sorfala előtt.

© AFP

Chloë Sevigny majdnem bugyit is mutatott

A 44 éves amerikai színésznő szerelése jóformán egy magas derekú fekete szoknyából állt mindössze: kebleit alig takarta anyag, ráadásul kis híján a bugyiját is megvillantotta.

© AFP

Charlotte Gainsbourg eltévedt

A francia színésznő inkább festett úgy, mint aki a diszkóba készült, semmint egy nívós filmes gálára. Estélyi helyett egy igencsak rövid, zebramintás ruhát viselt.

© AFP

Eva Longoria kockáztatott

A kismama büszkén mutatta meg alakját tíz hónappal a szülés után. Trükkös ruhája olyan keveset takart, hogy a Született feleségek sztárja egyszerre kockáztatta a villantást alul is és felül is.

© AFP

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors