Celeb

Pásztor Anna zaklatója véresre vagdalta magát

F. Zs., P. J.

Létrehozva: 2018.08.07.

Akár egy hollywoodi pszichothriller olyan történetté vált Pásztor Anna zaklatási ügye. A koncertre késsel érkező férfi még saját vérével írt levéllel is bombázta.

Forrás: Bors

Dermesztő részleteket tudott meg lapunk annak a férfinak a viselkedéséről, aki – saját bevallása szerint – múlt pénteken azzal a szándékkal ment az Anna & the Barbies zenekar koncertjére, hogy megölje az énekesnőt. 

Mint arról lapunk is beszámolt, Pásztor Anna egyik „rajongója” késsel érkezett péntek este  a Budapest Park nevű szórakozóhelyre. A férfi egy éve zaklatja Annát, az utóbbi időben azt írta, a Park-koncerten késsel megöli a zenekar tagjait egyesével és Annát is. A bulira be is jutott, kés is volt nála, a szórakozóhely biztonsági személyzete azonban lekapcsolta. Pedig nem volt könnyű dolguk. Mint megtudtuk, a férfi a buli feléig a második sorban állt a nézőtéren, majd amikor kiszúrta, hogy észrevették a biztonságiak, eltűnt, és átöltözve, másik pólóban tért vissza.

Beteges rajongása nem ismert határokat, az elmúlt évben 196 oldalnyi levelet írt az énekesnőnek, fotókat küldött, amelyek között volt olyan is, amit Anna sosem felejt el. 

– Ez az ember megvagdosta magát, összecsöpögtetett egy asztalt a saját vérével, és amivel megvágta magát, az valami konzervtető volt, arra volt ráírva, hogy „Kezdjetek el élni” – meséli lapunknak Anna érzékeltetve, hogy halálosan komoly fenyegetéssel kellett szembenéznie. 

Anna nem ijedős, a történteket azonban nem veszi félvállról. 

– Ha elkezdek azon agyalni, hogy mi történhet vagy történhetett volna, akkor abba belebolondulnék. Úszunk a pillanatokkal és a döntésekkel, és mindig újratervezünk. Most így élünk, vagyis ezentúl majd így élünk.

Nyilván megteszünk mindent annak érdekében, hogy ha ez az ember beteg és közveszélyes, akkor ne tudjon se nekem, se másnak ártani. Féltem a zenekaromat, a családtagjaimat, ezért minden olyan biztonsági intézkedést megtettünk, amit meg lehetett. 

Anna a pénteki koncert után órákat töltött a rendőrségen. 

– Nagyon szerettem volna a szemébe nézni. A koncert után vallomást kellett tennem. Ez a férfi ott volt a fogdán, le akartam menni hozzá. Azt akartam mondani neki, hogy állítsa le magát, meg akartam kérdezni: mégis miért viselkedik így? Olyan típus vagyok, akit megnyugtat az, ha szembenézhet a félelmeivel. A rendőrök azonban lebeszéltek erről, szerintük pont azt szerette volna elérni, hogy figyelmet fordítsak rá. 

– Hogy milyen hatással van az éle­tünkre ez az egész? Kelletlenül, de meg kell szüntetnem azt a fajta nyitottságot, ami eddig jellemző volt rám és a zenekarra. De, és ezt nagyon fontos elmondanom, nem vagyok hajlandó félelemben élni! Persze, ezentúl sokat nézek majd magam mögé, óvatosabb leszek, de nem félek. Nem félek senkitől!

Rossz taktika

A Bors szakértője szerint Annának jóval korábban kellett volna a rendőrséghez fordulnia. – A zaklatók bátorításnak veszik még az elutasítást is, ezt úgy dekódolják, hogy ugyan az imádatuk tárgya ellenkezik, de a szíve mélyén jólesik neki a kiemelt figyelem – mondja a Borsnak, dr. Gerencsér András ügyvéd.
– A zaklatók általában gyenge emberek, akik attól lesznek erősebbek, ha a magatartásuknak nincs következménye.
Anna azonban sokáig hitt abban, hogy kezelhető az ügy, de most már látja: egy – valószínűleg – pszichésen sérült emberen nem tud segíteni.

Előzetesbe került a támadó 

Fegyveres, civil ruhás rendőrök kísérték tegnap a Budai Központi Kerületi Bíróságra a gyanúsítottat. A 72 órás fogva tartása ugyanis lejárt, és a bíróságnak kellett döntenie az előzetes fogva tartásáról.

A férfit délután fél egykor hívták be a tárgyalóterembe, és délután három óráig várt az eredményre, ami végül az lett, hogy elrendelték az előzetes letartóztatását, ez első körben harminc nap lehet. Mint Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, a döntés indoka a bűnismétlés veszélye. 

A nagydarab, tetovált férfit bilincsben vezették ki a teremből. A „rajongó” arcán nem látszott semmiféle megbánás, érdeklődve, kissé ingerülten hallgatta a nyomozókat a továbbiakról.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158849_auto_resized.jpg
origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714121117
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153882_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163579_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely nagyot ment: pontosan tudja, hogy reggel 17 óra 03-kor mennyien vannak a buszon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714121117
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714121117
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_GLmKoIE-qWf73n0l6qVzqQzKTq8XVuSeD849I6RZQ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.jpg
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában