Palvin Barbara lenyűgözte Cannes-t

Felvette a versenyt a sztárvilág nagyjaival Palvin Barbara. A 23 éves magyar modell sem hiányozhatott arról a vörös szőnyegről, amelyiken az elmúlt napokban több tucat celeb mászkált fel s alá, különbnél különb göncökben. Barbi, aki a L’Oréal nagyköveteként érkezett a cannes-i filmfesztiválra, és tökéletesen illett a csillogó forgatagba, elegáns, mégis dögös szerelésekben – és pár nélkül – mutatkozott a különböző eseményeken.

© AFP

Kedden Barbi a Palais des Festivals-ban tartott díszvetítésre egy Giorgio Armani Privé estélyiben libbent be fotósok tucatjai elé. Bár cipője nem látszik a földre lógó ruhája alatt, sejthetően kényelmetlen, trükkös darab lehetett, hiszen Barbi egy pillanatra megbotlott, kezével kalimpálva nyerte csak vissza az egyensúlyát. Ez nem zökkentette ki, egy pillanat múlva már dögösen pózolt tovább.

© AFP

Szerdán a Cinema Against AIDS Gala rendezvényen Barbi egy dekoltázs-orientált, mályvaszín ruhakölteményt viselt. Bár ez az öltözéke is a földet súrolta, ezúttal nem akadt össze benne a cipője, botlás nélkül vonult és pózolt.

© Northfoto

Diszkógömbnek álcázva sasszézott a Hotel Martinezbe, ahol a neves L’Oréal divatmárkát képviselte. A ruhájáról visszaverődő fények kissé vakítottak, de megérte hunyorogni, ugyanis Barbi dresszének alját alaposan felsliccelték, szabadon hagyva egész bal lábát.

Összekeverték Barbival

Sokak álma Palvin Barbara helyében lenni, a bőrébe bújni. A külföldi hírügynökségek ezt teljesítették is egy ismeretlen fiatal lánynak, bár ő talán nem is tud a magyar modellről. A képen látható csinos hölgyet összetévesztették vele, Barbi nevét írták fotói mellé. Tény, hogy van némi hasonlóság...

© AFP

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors