Össztűz zúdult David Beckhamre, amiért még mindig szájon csókolja 9 éves lányát

Felháborítja a rajongókat a Beckham család legújabb fotója. A 45 éves futball-legenda a napokban egy Gloucestershire megyei gazdaságba látogatott el feleségével, Victoriával és 9 éves lányukkal, Harperrel. A koszorúkészítéssel telt délutánról az egykori Spice Girl közösségi oldalán osztott meg fotókat a követőivel, akik közül többen kiakadtak a képek láttán. Az egyiken ugyanis David Beckham szájon puszilja Harpert, ami sokak szerint nem elfogadható apa és lánya közt.

Lavinát indított el a médiában David Beckham, miután szájon puszilta lányát © Getty Images

Szeretem a családotokat, de sosem értettem azokat a szülőket, akik szájon csókolják a gyere­keiket – írta az egyik kommentelő, aki a többiekhez képest finoman fogalmazta meg a véleményét. Nem egy olyan hozzászóló akadt, aki szitokszavak kíséretében küldte melegebb éghajlatra az egykori sztárfocistát. Persze nem kell félteni a családot, rengetegen keltek a védelmükre, így a megosztó fotó alatt kommentháború tört ki azt illetően, hogy egy szülő szájon puszilhatja-e a gyerekét vagy sem.

Ez is érdekelheti!

A Beckham-házaspár titokban tartotta, hogy egy partin ők is elkapták a koronavírust

Ezt is megértük: Spice Girls-dalt énekelt David Beckham - videó

Megkapta első tetoválását David Beckham 17 éves fia – vajon szülei mit szóltak hozzá? fotók

© Northfoto

Mindenki magából indul ki. Azok az emberek, akik ezt furcsának találják, csak a saját perverz gondolataikat vetítik ki rátok. A normális emberek ránéznek erre a képre, és csak a szeretetet látják – vélekedett egyikük.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors