Nincs szerződése a Barátok közt sztárjainak

Teljes bizonytalanságban telnek a Barátok közt stábjának napjai. A hírek szerint távozik a sorozat producere, és nem tudni, mit hoz a holnap.
Teljes bizonytalanságban telnek a Barátok közt stábjának napjai. A hírek szerint távozik a sorozat producere, és nem tudni, mit hoz a holnap.

Lázban tartja a sikersorozat stábját annak a híre, hogy Kalamár Tamás bejelentette távozási szándékát az RTL Klub és a német gyártó cég, az UFA illetékeseinek. A tévés szakma berkeiben egyébként is régóta tartja magát a pletyka, hogy a producer új kihívásokra vágyik. Ez nem lenne csoda, hi­szen a Barátok közt atyja a kezdetektől, azaz 17 éve tartja a nézettségi listák élén a műsorát, ami nemcsak örömteli, hanem fárasztó is. A Bors értesülései szerint a váltás ideje a jövő héten érkezik el.

© Fotó: Facebook

– Nem tudjuk, mi lesz velünk, megmarad-e az állásunk, hiszen az új vezető nyilván a saját elképzeléseit akarja megvalósítani, és ahogy az lenni szokott, hozza az embereit is – fogalmazta meg többek félelmeit az egyik stábtag a Borsnak. – Még a legnagyobb sztárok, Szőke Zoltán, Kiss Ra­mó­na, Várkonyi András, Rékasi Károly sem érezheti magát biztonságban. Sokunknak nincs is szerződése már erre az évre, Kalamár Tamás asszisztensével pedig a napokban közölték is, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

Különösen idegesíti a sorozat készítőit, hogy a jelek szerint megszakad a folytonosság. Sokáig úgy tűnt, hogy a Barátok közt korábbi szereplője, Kinizsi Ottó veszi át a stafétabotot, aki pár éve már a producer segítőjeként vesz részt a mindennapi munkában, ám mostanában már egy külső személyről, valamilyen Ádámról beszélnek a stábtagok, akik egymást hívogatják azzal, ki mit tud.

A számítógép gyorsan kidobja a szóba jöhető jelöltek, Horváth Ádám, Neményi Ádám és Rozgonyi Ádám nevét. Utóbbi a legvalószínűbb, hiszen korábban rövid ideig rendezte a Barátok köztöt, ahogy a Família Kft.-t is, de hozzá fűződik a Marslakók című sorozat, amely megbukott a köztévén.

A Bors szerette volna megszólaltatni Kalamár Tamást, de nem reagált megkeresé­sünkre.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors