Még mindig szingli az egykori Nagy Ő

Noszály Sándor úgy érzi, nem hiányzik mellőle a társ.
Noszály Sándor úgy érzi, nem hiányzik mellőle a társ.

Bár a közösségi médiában igen aktív, a nagyközönség mégis keveset hall mostanában Noszály Sándorról. Az egykori kiváló teniszező 2010 óta él Los Angelesben, ahol úgy érzi, megtalálta számításait, és nem is tervezi a hazaköltözést.

– Amikor kijöttem, teniszt oktattam és a sportnak köszönhetően remek kapcsolatrendszert építettem ki az itteni üzleti világban is, a társammal például most indítottuk el az új kozmetikai cégünket, ami remélhetőleg nagy siker lesz – mondta a Borsnak az egykori Nagy Ő, aki minden évben június végétől augusztus végéig azért fellelhető lesz hazánkban is, elsősorban a gyermeke, Szonja miatt. Bár a tizenhat éves lány édesanyjával, Ildikóval sosem éltek együtt, a mai napig jó viszonyt ápolnak.

Noszály Sándor úgy érzi, nem hiányzik mellőle a társ © Végh István

– Egyedül élek, és kifejezetten nem hiányzik most egy társ mellőlem. A boldogság a fejemben már létezik, és hiszek a karmában. Ha valakim van, annak örülök, de ha éppen nincs, az sem akkora baj – meséli Noszály, aki korábban Novák Henriett színésznővel több mint kilenc évig volt együtt.

Bár a férfi életében a tenisz még mindig jelen van, már csak egy színészt oktat.

– Nemrég kezdtünk el játszani Gerard Butlerrel. Nagyon jófej és közvetlen pali, aki ráadásul remek atléta, és gyorsan fejlődik a teniszben is – mesélte lapunknak a 47 esztendős sármőr, aki nemrég könyvírásba fogott.

– Tizenegy éves korom óta egyedül utaztam a világban, és megközelítőleg 1800 könyvet olvastam el. A filozófia mindig is érdekelt, különösen kedvelem Popper Péter gondolatait, így én is megpróbálom megfogalmazni az érzéseimet.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors