Luxus Vivi fiát sörrel kínálta apja

Luxus Vivien fia, a totyogó másfél éves Edward érdeklődve figyeli az apja italát, majd a pici ujjait beledugva meg is kóstolja azt. Az édesapa szerint ez jó poén, az anya dühöng.
Luxus Vivien fia, a totyogó másfél éves Edward érdeklődve figyeli az apja italát, majd a pici ujjait beledugva meg is kóstolja azt. Az édesapa szerint ez jó poén, az anya dühöng.

Az egykori luxusfeleségre, Vasvári Vivienre ismét rátalált a szerelem. Az élete úgy látszik, egyre kiegyensúlyozottabb, viszont a volt férje még mindig okoz neki bosszússágot. Az elmúlt napokban közösségi oldalára töltötte fel Fecsó, ahogy közös gyermeküknek kóstolásra odatartja a söröspoharat. A másfél éves Edward pedig előszeretettel nyúl bele az italba, majd mondja is, hogy sör, amit a videó­ban az édesapa szórakoztatónak tart. Ezzel ellentétben Vivienek más véleménye van.

Vasvári Vivien négyszemközt szeretné mindezt megbeszélni a volt férjével © Instagram

– Nem szeretnék Fecsó háta mögött furkálódni, abba már én nem szólok bele, hogy kivel, hol, mikor, mit csinál. De most a gyermekemről van szó, és ezt nem tartottam he­lyesnek – mondja dühösen a Borsnak Vivien, aki a helyzetet higgadtan és személyesen szeretné megbeszélni volt férjével.

Edward bátran kóstolta meg édesapja sörhabját. Édesapja szerint túl van ez a dolog reagálva © Instagram

Fecsó sosem okozna rosszat a kisfiának, mindennél jobban vigyáz rá © tv2

– Azt gondolom, hogy nem jó az, hogy egy alkoholos italt kóstoltat a gyerekkel, és Edward még többször mondja is az italnevét. Ez nagyon rossz példa. Nem szeretném, hogy alkoholista legyen a gyermekem, aki már abban a korban van, hogy ő maga is tudja emelni a poharat, és véletlenül sem szeretném, ha ilyen italokat in­na – tette hozzá az ag­gódó édesanya. A Bors felhívta az édesapát is. – A gyerek ízeket kóstol, pont most van abban a korszakban, amikor kíváncsi, és a saját bőrén szeretné megtapasztalni, amit felfedez a világból – mondja Fe­csó. – Egy éjszakára az asztalon ha­gyott al­malében több alkohol képződik az erjedés miatt, mint ami abban a sörben van. Túl van reagálva ez a történet szerintem – teszi hozzá, majd így folytatja: – Nem hiszem, hogy alkoholistát csinálnék a fiamból egy ilyen kóstolóakcióval. Nyilván én sem szeretném, ha bármi baja lenne.

Egy korty is árthat

Másfél éves korban nem szerencsés, ha alkoholos italt kóstoltatunk a gyerekekkel, mert előfordulhat agykárosodás, ami az intelligenciájára van kihatással. Nyilván ha egyszer belekóstol, nem történik baj, és nem lesz belőle nagyobb probléma, de nem javallott, ha ilyen italokat itatunk a gyerekekkel. Ilyen kicsi korban a kis szervezet miatt egy magasabb százalékú alkoholnál, például pálinka vagy akár sör, egy kortytól is alkoholmérgezést kaphat. Ezeknek a tünetei olyanok, mint a felnőtteknél. Szédülés, ájulás – nyilatkozta Vida Ágnes gyermekpszichológus.