Leharcolt külsővel tér vissza Liptai Claudia

Felismerhetetlen lesz az új szerepében.

Felismerhetetlen lesz az új szerepében.

Örömmel jelentette be Liptai Claudia a hét elején a nagy hírt, hogy újra sorozatban szerepel. Nem is akárhol, tizennyolc év után újra az RTL Klubon láthatjuk viszont A Tanár című sorozat Barbarájaként. A Bors információi szerint Claudia komoly színészi feladatot kapott, el kell ugyanis hagynia a civilben megszokott ápolt, mindig nett, dívás megjelenését, és egy finoman szólva is leharcolt, túlterhelt, a negyvenes évei végén járó nő bőrébe kell bújnia. Úgy tudjuk, hogy a szerep kedvéért nem csak viseltes ruhákat, de parókát is kap, vagyis ember legyen majd a talpán, aki felismeri a túlterhelt pedagógus szerepében.

Claudia és Nagy Ervin A Tanár című sorozatban együtt fog játszani © RTL Klub

– Claudia színművész a sorozatban, nagyon örülünk annak, hogy volt kedve újra forgatni – mondja a Borsnak Hermann Péter kreatív igazgató. – Clau tudja, hogy komoly szakmai teljesítmény vár rá, a jelmezét, az új sminkjét, a tőle szokatlan megjelenését meg kell töltse tartalommal. Erre ő abszolút alkalmas.

Túlzás tehát azt állítani, hogy Claudiát „megcsúnyítják” a szerepe szerint, hiszen sem a sorozatkészítők, sem lapunk nem szeretne tiszteletlen lenni a munkában megfáradt, esetenként kis fizetésből tengődő átlagemberekkel, de tény, hogy Liptai eredeti, civil megjelenésének, ahogy vele az utcán találkozhatunk, nyoma sem lesz a sorozatban.

Claudiának a szerep miatt el kell hagynia a megszokott nett és csinos külsőt, teljesen átalakítják a karaktere miatt © Bors

– Claudia egy átlagos, negyvenes évei végén járó matematikatanárt alakít majd, a kitalált karakteréhez illeszkedik az öltözéke, a sminkje, és akár a parókája is, ha lesz – magyarázza a producer. – Személyes döntése volt Claudiának, hogy újra forgat, annak pedig külön örülünk, hogy minket választott a visszatérésre.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors