Kórházban kezelik Zámbó Mariettát

Súlyos tüdőgyulladással került kórházba Zámbó Jimmy nővére, miközben édesanyjuk, Anna néni orvosi kezelésre szorul. Zámbó Árpy minden szabadidejét szerettei betegágya mellett tölti.
Súlyos tüdőgyulladással került kórházba Zámbó Jimmy nővére, miközben édesanyjuk, Anna néni orvosi kezelésre szorul. Zámbó Árpy minden szabadidejét szerettei betegágya mellett tölti.

Újabb súlyos csapás érte a Zámbó famíliát: a néhai Zámbó Jimmy családjának újabb tagja küzd súlyos egészségi problémával. Miközben a Király imádott édesanyját, Anna nénit már hetek óta kezelik egy egészségügyi intézményben, a lánya, Marietta is kórházi kezelésre szorul.

Testvéreire, Tihamérra és Árpyra mindig számíthat Marietta

– Elhúzódott egy betegsége a drága nővéremnek, és tüdőgyulladást kapott. Emiatt két hete kórházban van, szerencsére, nincs életveszélyben, de oda kell figyelni rá is. Szinte az egész napom rohanás: ha nem a Bredd rádióban dolgozom, akkor két kórterem között rohangálok. Viszek nekik mindent, amire szükségük van, segítem őket, amiben csak tudom – mesélte a Borsnak Árpy.

Árpy szerint kisebb távokat már képes megtenni Jimmy 93 éves édesanyja

Mint ismert, tavaly decemberben a Zámbó testvérek édesanyja, Anna néni szenvedett súlyos balesetet, ennek következtében már hetek óta kórházban kezelik, ám Árpy legfrissebb híre szerint komoly javulás állt be az állapotában.

– Továbbra is fájdalmai vannak, de már kisebb utakat meg tud tenni, aminek nagyon örülünk, annak kevésbé, hogy még mindig kórházban van. A combcsontját és három bordáját törte el az édesanyám, azonnal műteni kellett. Kilencvenhárom évesen már igen kockázatos az ilyen beavatkozás, mégis meg kellett operálni, különben soha nem tudott volna lábra állni. Viszont remélem, hogy február 23-án, Jimmy csepeli emlékestjén már táncra fog perdülni Mariettával együtt – tette hozzá Árpy.