Kóbor János nem lép fel többé Benkő László nélkül

Az Omega frontembere szerint nem élné túl a járvány második hullámát az idén 58 éves rockzenekar. Kóbor Jánosék helyzetét nemcsak a koronavírus nehezíti, hanem Benkő László betegsége is.

Az Omega frontembere szerint nem élné túl a járvány második hullámát az idén 58 éves rockzenekar. Kóbor Jánosék helyzetét nemcsak a koronavírus nehezíti, hanem Benkő László betegsége is.

Egy közel hat évtizedes álomkarriernek vethet véget a koronavírus. Ha augusztus második felétől sem lehet ötszáz főnél nagyobb rendezvényt megtartani a koronavírus-járvány második hulláma miatt, akkor vége lehet az Omega zenekarnak. Kóbor János énekessel az MTVA Balatoni nyár című műsorának forgatásán nyilatkozott a Borsnak.

Véget vethet az Omega karrierjének a koronavírus-járvány © Szabó László/Ripost

November óta nem próbáltunk, egy ekkora leállás egy ilyen zenekar esetében végzetes lehet. Nem vagyunk húszévesek már, bele sem merek gondolni: egy újabb hullám az Omega végét jelenti – mondja Mecky. – Ötvennyolc éve toljuk a bulit, ilyen hosszú ideje csak a Rolling Stones koncertezik, de Jagger is csak egy tini. Én nagyon szerencsés vagyok, de ott van például szegény Benkő Laci, akinek mostanában sok baja volt. Ha nem volt jól, akkor is megoldottuk a helyettesítését, de ha bármi történne vele, nem hinném, hogy képes lennék újra fellépni.

Kóbor azt is elárulta, mit mondott neki a máj- és bőrrákkal is kezelt Benkő orvosa.

A doki nem engedte volna el, de beláttuk, ha nem jöhet Laci, belehal. Ha kellett, jött vagy jön velünk orvos, a németországi turnékon tudjuk, kihez kell menni kezelésre, ha olyan helyzet adódik. Hat-hét bulit meg tudtunk menteni a nyár végére, most várjuk a kormányrendeletet, és bármi is lesz, kénytelenek leszünk elfogadni. Ha nem lehet ötszáz fő felett bulit szervezni, van olyan forgatókönyvünk is, hogy egy na­gyobb bulit két részletben tartunk meg.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors