Kandász Andrea nem kapott meghívást Demcsák Zsuzsa esküvőjére

Egy évvel azelőtt adta össze Demcsák Zsuzsát és indiai szerelmét Kandász Andrea az Ázsia Expressz alatt, hogy Magyarországon kimondták egymásnak az igent. Ezen az esküvőn viszont nem volt jelen a barát-anyakönyvvezető.
Egy évvel azelőtt adta össze Demcsák Zsuzsát és indiai szerelmét Kandász Andrea az Ázsia Expressz alatt, hogy Magyarországon kimondták egymásnak az igent. Ezen az esküvőn viszont nem volt jelen a barát-anyakönyvvezető.

A 2019-es Ázsia Expressz forgatásán egy pillanat alatt szeretett egymásba Krishan és Zsuzsa. A szerelmeseket ott helyben, a szállodai szobában össze is adta Kandász Andi. Kíváncsiak voltunk, vajon Demcsák Zsuzsa és férje a hivatalos esküvőjén is ott ült-e barátnője mellett.

– Nem voltam ott, de innen is sok boldogságot kívánok nekik! – mondta Andi. – Indiában csak én voltam Zsuzsival, senki más. Tudtam róla, hogy lesz valamikor esküvő, beszéltünk erről telefonon. Fel sem merült, hogy ott leszek, ez egy hivatalos esemény, ami ebben az időszakban nem egyszerű. Csak a család lehetett ott. Ha jól tudom, pont ugyanazon a napon esküdtek, amikor én asszisztáltam a kézfogójukon. Az biztos, hogy április végén volt. Múlt hét elején beszéltünk utoljára, de neki le kellett tennie valamiért. Aztán keresgettünk, de nem értük el egymást. Tudtam, hogy lesz, de hogy mikor, hogy összejön-e ebben az időszakban, azt nem. Sokszor volt már kitűzve időpont tavaly augusztus óta, de mindig hiányzott valami papír, ami miatt várni kellett.

Krishan és Zsuzsa végre hivatalosan is egy pár © Hatlaczki Balázs

Andi olvasta is az újságokban, hogy senki olyan nem volt ott, aki nem rokon.

– A legeslegszűkebb körben tartották meg, és ez így van rendjén. Be se vállaltam volna, mivel Balin voltunk, ami után hatósági karanténba kerültünk. Vagyok olyan felelős ember, hogy nem veszélyeztetek má­sokat.

Andiék olyan szigorúan betartják a szabályokat, hogy még a szüleikkel sem találkoznak. Ha bevásárolnak nekik, leteszik az ajtó elé a pakkot, és elmennek.

Andrea ott volt barátnőjével, amikor az szerelmes lett. Ám a mostani hivatalos esküvőre nem kapott meghívást © Instagram

– Másrészt, amikor tervezték, mi még Balin voltunk. Sokkal később jöttünk volna haza, ha nincs a koronavírus. Szegények olyan régóta próbálkoznak, hogy minden hivatalos papír meglegyen, és Krishan is biztonságban legyen itt. Ez így rendben van. Majd megyünk, ha lehet, gratulálunk, megöleljük egymást. Drukkoltam, hogy ezt ilyenkor is meg lehessen oldani. Örülök nagyon, hogy sikerült végül tető alá hozniuk. Lesz olyan, hogy találkozunk, és megünnepeljük.