Jöhet az esküvő! Rékasi megkérte Pikali Gerda kezét

Negyvenedik születésnapjára egy vőlegényt is kapott Pikali Gerda, ugyanis Rékasi Károly megkérte a kezét. A színésznő ujján már ott ragyog a gyémánt.

Negyvenedik születésnapjára egy vőlegényt is kapott Pikali Gerda, ugyanis Rékasi Károly megkérte a kezét. A színésznő ujján már ott ragyog a gyémánt.

Újra családalapításra adta a fejét Pikali Gerda és Rékasi Károly. A József Attila Színház mű­vészei már túl vannak egy-egy komolyabb kapcsolaton, hiszen Gerdának két kisfia született a Big Brotherből megismert Gézutól, míg Károly több mint két évtizedig alkotott egy párt Détár Enikővel. Ám öt évvel ezelőtt a két színész egymásba szeretett, akkor sokan támadást kaptak. Ráadásul az élet is kemény próbatétel elé állította őket, amikor 2015-ben a Barátok közt sztárja motorbalesetet szenvedett. Két éven át kórházról kórházra járt. Testileg-lelkileg megviselte a sé­rülés. Nem tudott dolgozni. De Gerda ezekben az időkben is kitartott mellette. Valószínűleg már akkor úgy gondolta, hogy ezzel a nővel szeretné leélni a hátralévő életét, ám a megfelelő alkalom a lánykérésre csak most jött el.

Olaszországban nyaraltak július elején

Az örömhírt a színésznő maga jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a tiszteletére, és amiről a Bors pénteken címlapon számolt be.

– Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mu­tatta az eljegyzési gyűrűjét – mondta a Borsnak informátorunk.

Ismerve Rékasi Károlyt, biztosak lehetünk benne, hogy a lánykérés nagyon romantikus volt

A jegyespár napokkal ezelőtt érkezett haza egy olaszországi nyaralásból, az ott készült gyönyörű tengerparti képeket Ré­kasi Károly tette fel a Facebook-oldalára. Az egyik fotón jól látszik a színésznő kezén lévő eljegyzési gyűrű. Az sem kizárt, hogy Rékasi Károly ott, a mesés tengerparti környezetben kérte meg a kezét.

Tegnap délelőtt telefonon kereste a Bors munkatársa a színészt, hogy gratuláljunk az eljegyzéshez. Ő szűkszavúan nyilatkozott, és az okát is el­mondta, miért.

Nem kímélte őket az élet, de boldogabbak, mint valaha © DFP

Kis esküvő lesz

Korábban már nyilatkozott arról Pikali Gerda és Rékasi Károly, hogy milyen esküvőt szeretnének. Nem akarnak nyilvános felhajtást. Úgy tervezik, hogy szűk körben a gyerekeik és két tanú előtt mondják ki az igent.

– Köszönjük szépen. Nincs kizárva, hogy az egy eljegyzési gyűrű, bárkinek lehet bármilyen gyűrű az ujján – fogalmazott sejtelmesen Rékasi. – De ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni – mondta a Borsnak a színész.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors