Így találkozott Sting Ferenc pápával - fotók

A világhírű énekes már nem először került kapcsolatba a katolikus egyházfővel, és már a Sixtus-kápolnában is koncertezett.

A világhírű énekes már nem először került kapcsolatba a katolikus egyházfővel, és már a Sixtus-kápolnában is koncertezett.

Ferenc pápa szerdai audienciáján egy ismerős arcot is kiszúrhattak a szemfülesek, ugyanis a hívők között ott volt Sting és felesége, Trudie Stryler is. A 66 éves sztár művészetét az elmúlt években templomokba is elvitte, sőt, a Vatikántól egy kőhajításnyira lévő Sixtus-kápolnában is tartott már koncertet.

Az énekes felesége kihasználta az alkalmat és amit lehetett, fotózta a pápát © AFP

Miközben a személyes találkozóra vártak, a feleség boldogan fotózott, míg a zenész mintha kissé ideges és türelmetlen lett volna, de végül az ihletett pillanatban már az ő szája is fülig ért, míg Trudie a meghatottságtól alig bírta visszatartani könnyeit. Sting jelenleg a jamaica reggae-előadóval, Shaggy-vel turnézik, és egészen október közepéig 44/876 címet viselő, közös lemezüket reklámozzák.

Sting és felesége, Trudie szája fülig ért, mikor a várakozás után végre személyesen is találkozhattak Ferenc pápával © AFP

A pápai találkozó után Stingéket több vatikáni múzeumba is elvitték, majd a zenész korábbi koncertje helyszínét, a Sixtus-kápolánt is meglátogatták. Az énekes nem először került kapcsolatba Ferenc pápával, hiszen 2018 márciusában mutatták be a Sting zenei munkásságára épülő, a Sixtus-kápolnáról és Michelangelóról szóló musicalt. A darabot pedig – amit amúgy a római Szent Péter tér közelében lévő Auditorium della Conciliazionéban nézhetnek meg az érdeklődök – maga a Vatikán is megáldotta.

Trudie madjnem sírt a meghatottságtól, mikor néhány szót váltottak az egyházfővel © Facebook

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors