Idősebbnek látják rajongói Radics Gigit

Hatalmas átalakuláson ment át a huszonkét éves énekesnő, legalábbis így látják a követői, akik nem is tartják magukban a véleményüket. 

Hatalmas átalakuláson ment át a huszonkét éves énekesnő, legalábbis így látják a követői, akik nem is tartják magukban a véleményüket. 

Radics Gigi kilenc évvel ezelőtt a Megasztár 4. szériájában tűnt fel először. Az akkor tizenhárom éves kislány az ország szeme láttára cseperedett fel, és vált igazi nővé. Bár az énekesnő még most is csak huszonkét éves, mégis gyakran középkorúnak nézik, ami rajongói szerint a rettentő sok sminknek, és az egyre művibb megjelenésnek köszön­hető.

Gigit profi fotós testvére fényképezi, ezért látják sokan túl tökéletesnek a képeit. Van, akinek tetszik ez, míg másoknak nem annyira

Egyik új fotója mellé már olyan hozzászólásokat írtak, hogy „Ne haragudj, de mintha egy horrorfilmből léptél volna ki!” vagy hogy „Miért kell ennyire kifesteni magát? 15 évvel öregebbnek néz ki. Valamikor milyen szerény lány volt.” De a negatív kritikák mellett persze szép számmal vannak a külsejét és a hangját dicsérő hozzászólások is. A rosszindulatú megjegyzések kapcsán megkerestük Gigit, aki azt mondta: egyáltalán nem foglalkozik a kéretlen kritikákkal.

– Tisztában vagyok azzal, hogy mindig lesznek olyanok, akik nem szimpatizálnak velem. Elfogadom, ha az ellenvetés normális hangvétellel, esetleg építően történik. Amikor a közösségi oldalakra posztolok, mindig vannak olyanok, akik unintelligens módon fejtik ki a véleményüket. Általában ezekkel nem szoktam foglalkozni, de mivel én is ember vagyok, amikor már az igazságérzetem sérül, vagy úgy érzem, megalázó a komment, akkor nagy ritkán reagálok – magyarázta.

Ilyen volt hét éve © Móricz István

– Emellett persze szeretem megélni a nőiességemet, szeretem a szép képeket, és mivel az öcsém hivatásos fotós, így nálunk egy hétköznapi kép elkészítése is tud profin működni. Úgyhogy bóknak veszem, ha egyesek úgy látják, egy-egy kép „túl tökéletes”, mert ez mindig Tomi érdeme. Időnként ettől függetlenül posztolok smink nélkül is képeket, mert én sem tetőtől talpig festékben kelek és fekszem. Viszont az utcára mindig úgy lépek ki, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Huszonkét éves vagyok, rengeteget járok edzeni, szerencsére nincs szükségem plasztikai vagy egyéb be­avatkozásokra, de nem ítélem el azokat sem, akik az idő múlásával élnek a lehetőséggel. Én inkább a természetesség híve vagyok.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors