Heidi keble mindent vitt a tévés gálán - forró fotók

Azért díjakat is osztottak a televíziós produkciók Oscarján, a Hatalmas kis hazugságok című sorozat mindjárt nyolcat is kapott.

Azért díjakat is osztottak a televíziós produkciók Oscarján, a Hatalmas kis hazugságok című sorozat mindjárt nyolcat is kapott.

Visszafogott eleganciával vonultatták fel legvonzóbb értékeiket Hollywood dívái az Emmy-gálán, ami érthető, hisz a tévéfilmek legrangosabb seregszemléje mégsem húsvásár. Az idei bevonulás főszereplői a meztelen hát, a combig villanó láb és persze a dekoltázs volt, amelyekkel igyekeztek túllicitál­ni egymást az amerikai filmipar legszebb amazonjai. A díjátadó gá­lák ma már elmaradhatatlan ven­dégei a szebbnél szebb mo­dellek, akik főként az esztétikai él­ményt fokozzák a vörös szőnyegen. Vasárnap este Heidi Klum vitte a pálmát, a veterán mo­dellnek ma sem kell szégyellnie egyetlen porcikáját sem. Persze a színésznők is kitettek magukért, főként a jelöltek, mint Nicole Kidman, Reese Wither­spoon vagy Anna Chlums­ky, akikből többen díjjal távoztak.

Hableány

Sofia Vergara különleges toalettjét Mark Zunino tervezte, a különleges szabású modell remekül mutat a 45 évesen is kifogástalan alakú kolumbiai színésznőn. Sofia a figyelemre méltó dekoltázsát egy gyémánt fülbevalópárral dobta fel, amit érdekes módon nem a saját ékszercége készített.

© AFP

Cicivillantó

Matthew Modine lánya, Ruby már egyedül is szépen építgeti a karrierjét, ezúttal azonban édesapját kísérte el a gálára, akit a jelek szerint cseppet sem zavart, hogy lánykája nem vett melltartót az átlátszó csipke felsőrész alá.

© Reuters

Dögös vörös

Heidi Klum egy Peter Dundas-ruhakölteményben emelte az urak vérnyomásértékét. A modell egyedül érkezett a gálára, hisz párjával, Vito Schnabellel pár napja épp mosolyszünetet tartanak. Heidi domborulatai (Hansnak és Frantznak nevezi ôket) varázslatosak, pedig négygyermekes édesanya.

© AFP

Miből lesz a cserebogár!

Anna Chlumskyra legtöbben a My girl bájos gyerek­sztárjaként emlékezhetnek, pedig a jelek alapján alaposan megnőtt azóta. A színésznőt az Alelnök című sorozatért jelölték a legjobb vígjátéki mellékszereplő dí­jára, amit végül nem nyert meg.

© AFP

Ő is vörös

Nicole Kidman szintén vörös estélyiét Calvin Klein álmodta meg, igaz, dekoltázsfronton sokkal visszafogottabban, mint Klum ruhája esetén, amit a színésznő mellmérete is indokol. Az Oscar-díjas díva díjjal távozott, már össze sem merjük számolni, pályafutása alatt hányadikkal.

© AFP

Ezüst varázslat

Justin Timberlake felesége, Jessica Biel egy Ralph & Russo-estélyiben érkezett. A színésznő nyugodt eleganciát sugároz, pe­dig volna miért idegeskednie. Pár nap­ja Los Angeles-i éttermének személyzete azzal vádolta meg, hogy csak­nem fél­millió dollárnyi borravalót sikkasztott el tőlük.

© AFP

Páran a legek közül

Legjobb színész (dráma): Sterling K. Brown (This is Us)

Legjobb színésznő (dráma): Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)

Legjobb színésznő (miniszéria/tévéfilm): Nicole Kidman (Hatalmas kis hazugságok)

Legjobb férfi mellékszereplő (miniszéria/tévéfilm): Alexander Skarsgard (Hatalmas kis hazugságok)

Legjobb színész (komédia): Donald Glover (Atlanta)

Legjobb komédia: Veep

Legjobb miniszéria: Hatalmas kis hazugságok

Az Emmy az mi?

Az Emmy-díj, vagyis Emmy az amerikai televíziós produkciók számára kiosztott díj. Az első Emmy-díjat 1949. január 25-én adták át. A televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni, rangját tekintve a harmadik legfontosabb filmes kitüntetésnek (második a Golden Globe) számít.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors