Elhagyta megcsalt feleségét az x-faktoros

Romokban hever Király L. Norbi ma­gánélete. Az X-Faktor egykori sztárja ráadásul az éneklés miatt válik. Felesége ugyanis nehezen viselte, hogy legtöbbször egyedül töltötte az éjszakát a tizenhat hónapos Dominikkal.
Romokban hever Király L. Norbi ma­gánélete. Az X-Faktor egykori sztárja ráadásul az éneklés miatt válik. Felesége ugyanis nehezen viselte, hogy legtöbbször egyedül töltötte az éjszakát a tizenhat hónapos Dominikkal.

Két és fél év házasság után elválik feleségétől Király L. Norbi – tudta meg a Bors. Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy az X-Faktor érces hangú énekese a tévés siker után a boldogságot is megtalálta 2011-ben Niki személyében, akivel egy évvel később oltár elé is állt. Az ifjú pár tanúja a fiú mentora, Keresztes Ildikó volt.

A felhőtlen boldogság azonban nem tartott sokáig: lapunk úgy értesült, hogy az összeköltözéssel és a hétköznapi gondokkal megkezdődtek a mindennapos viták, a folyamatos féltékenység állandó veszekedést szült az ifjú házasok között. A pár december végén úgy döntött: szétköltöznek.

A Bors megkereste az énekest, aki mindezt nem tagadta, majd az okokról is beszélt. – Mint minden kapcsolat, kezdetben a mienk is tökéletesen működött. Megpróbáltunk összecsiszolódni, elnézni egymás hülyeségeit, de egyre több nézeteltérésünk volt – sorolta válásának okait Norbi, aki szerint koncertekkel és éjszakai fellépésekkel járó karrierje és annak hozadéka valóban nem fér bele egy klasszikus családmodellbe. Norbi teljes családban szerette volna felnevelni kisfiát, ám úgy tűnik, ez az álomkép örökre szertefoszlott.

– Mikor megszületett a fiam, Domi, akkor visszahúzódtam egy kicsit a nyilvánosságtól, és minden időmet a családomnak szenteltem. Először egziszten­ciálisan hiányzott a munka, így ismét elkezdtem dolgozni: fellépésekre jártam, stúdióztam. Ez azonban olyan nézeteltéréseket szült, amelyekkel nem tudtunk dűlőre jutni Nikivel.

– Ilyen volt például a féltékenység, ami érthető, hiszen soha nem mentem haza időben, gyakran kimaradtam. Ez nem az a munka, hogy ha azt mondom, hétkor otthon leszek, akkor az úgy is lesz. Általában éjfélre vagy reggelre értem haza, amit nyilván nem tolerált a 16 hónapos fiammal otthon ülő feleségem – sóhajtott Norbi, aki hűtlenségét sem tagadja.

– Igazából harmadik félről, mint tartós kapcsolatról nem beszélhetünk. Bevallom, valóban volt egy félrelépésem a házasságom alatt – egy házibuliban –, erről azonban a feleségem nem tud – szaladt ki Norbi száján az őszinte vallomás. Azt is hozzátette az énekes, fogalma sincs, hol történt pontosan az egyéjszakás kaland. Az elmúlt hónapok veszekedései annyira megkeserítették a fiatal pár életét, hogy úgy döntöttek: beadják a válókeresetet. Norbi jelenleg a közös lakásban él, Niki pedig kisfiukkal visszaköltözött a szülői házba.

– Egy ilyen pici gyereknek nyilvánvalóan az anyja mellett a helye, mi tulajdonképpen már megegyeztünk abban, hogyan szeretnénk folytatni. Minden hétvégén megyek a fiamhoz, és mindent megteszek azért, hogy Domi minél kevesebbet érezzen ebből az egész szituációból. Mindenben támogatni fogom őket, ahogy tudom, de értékelem, hogy Niki is talpra akar állni, és ismét logisztikusként szeretne dolgozni – magyarázta Norbi, aki nem tagadja, hogy jelenleg érzelmileg padlón van, de bízik abban, hogy egyéni fellépéseivel és a Feeling Music csapatával végzett közös munka meghozza a gyümölcsét, és újra boldog lehet.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors