Durva fotó! Véres fejjel mesélte el Stallone, mi történt vele

Sylvester Stallone immár 50 éve a hollywoodi akciófilmek megállíthatatlan sztárja. A 74 éves színész ezúttal legújabb filmje, a Samaritan (Szamaritánus) forgatásáról jelentkezett be Instagram oldalán. A Rambo főszereplője törmelékek és összetört falécek előtt filmezte magát porosan, művér borította piszkos hajjal. Megmutatta, hogy már nem úgy készülnek a filmjei, mint korábban

Nem vagyok ilyen szürke, ez nem korpa a fejbőrön. Éppen forgatjuk a jelenetet – közölte Stallone, majd körben megmutatta a törmeléket.

© Instagram

– Arra gondoltatok megtanultam már, hogy ne csináljam saját magam az akciójeleneteket. De ezek a régi szokások nálam nehezen halnak ki – fűzte hozzá viccesen a legenda, aki még 1969-ben kezdte filmes karrierjét.

A Samaritan másik főszereplője az Orange is The New Black sztárja Dascha Polanco. A történet egy fiatal fiúról szól, aki megtanulja, hogy a szuperhős, akiről azt gondolták, hogy egy húsz évvel ezelőtti csatában elveszett, még mindig életben van. A filmet a tervek szerint jövő júniusban mutatnák be.

(via)