Csodát tettek Ördög Nóráék – új otthont kapott a Horváth-család

Zokogva vette át a vadonatúj otthonát a Horváth család, akiknek néhány hét leforgása alatt teljesen megváltozott az élete. Az Újratervezés csapata ismét nagyot alkotott.
Zokogva vette át a vadonatúj otthonát a Horváth család, akiknek néhány hét leforgása alatt teljesen megváltozott az élete. Az Újratervezés csapata ismét nagyot alkotott.

A TV2 ismét segítő jobbot nyújtott egy nyolcgyermekes családanyának, a Gelsén élő Horváth Fruzsinának, aki két saját gyermeke mellett hat testvérét neveli egy Zala megyei kis községben. Ördög Nóra az Újratervezés csapatával varázsolta újjá a szerény körülmények között élő család otthonát.

– Nagyon nehéz gyermekkorom volt.

Mindent megteszek, hogy a testvéreimnek és a gyermekeimnek ezt ne kelljen átélniük

– mondta az Újratervezés című műsorban a harmincéves családanya, akinek Ördög Nóra sietett a segítségére.

Fruzsina (balra hátul) két gyereke mellett hat testvérét is neveli

– Nagyon szívet tépő volt látni, amikor itt jártunk, hogy ez a nyolc gyerek úgy éli az életét, hogy a fürdőszoba a házon kívül van. Ha el akarnak menni mosdóba vagy fürdeni, akkor

ha esik, ha fúj, hideg vagy forróság van, ki kell menniük a házból, és átslattyogni egy másik helyiségbe

– taglalta a kétgyermekes műsorvezető, aki az Újratervezés tegnap esti adásában adta át a Horváth családnak az új otthonukat, amelybe a vizet és a csatornát is bevezették.

– Engem még sosem ért ilyen nagy öröm, mint amikor megkaptuk az új házat, és nagyon meglepett, hogy mi lett belőle. Nagyon szép! Biztos itt lakunk? – kérdezte zokogva a nagyobbik fiú, Dávid, akinek többé már nem kell a nappaliban aludnia, ugyanis egy saját szobát is kapott.

A nagyfiú, amikor meglátta felújított otthonukat, sírva fakadt

– Ha a felújítás árából kellett volna megcsinálnom a házat, akkor nem hiszem, hogy ez megvalósulhatott volna. Nagyon nagy megnyugvás, hogy biztonságban tudhatom a gyerkőceimet és a tesóimat.

Nem tudom, hogy hogy fo­gom meghálálni ezt a sok jóságot és segítséget. Nagy újrakezdés lesz, de még mindig felfoghatatlan, hogy ez összejött és itt ülünk az új otthonunkban – hitetlenkedett Fruzsina, aki alig várta, hogy felavathassa új konyháját és valami finomat fôzzön a népes családnak.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors