Celeb

Családi viszályok és hétpecsétes titkok - ezekről szóltak 2018 esküvői

Bors

Létrehozva: 2019.01.01.

Összeszedtük az elmúlt év legizgalmasabb esküvőit. Volt, aminek még a helyszínét is titkolták, súlyos milliókkal büntetve azt, aki bármit is kiszivárogtat, de volt olyan is, ahol a boldogító igen kimondása mögött komoly, csalódottsággal teli családi dráma húzódott.

Az év végén bizony igyekszik az ember összesítést készíteni az eltelt 365 napról. Idén is így teszünk. Most például a legjelentősebb, legnagyobb figyelemmel kísért esküvőket vesszük górcső alá.

5.Ország-világ előtt jelentették be, hogy titokban házasodnak össze

Berki Krisztián sajátosan értelmezi a “titokban” kifejezést: ugyanis még júniusban kijelentette egy élő TV-adásban, hogy még idén elveszi kedvesét, Mazsit, méghozzá titokban. Sőt, gyereket is szeretne tőle. Aztán augusztusban felerősödtek a találgatások: talán már ki is mondták az igent? Bizonyosságot azonban csak november végén szerezhettünk: A legbátrabb páros felvételén buktatták le magukat ugyanis Berkiék.

4.Luxusesküvő vendégek nélkül

Kétségtelen, hogy a Feleségek luxuskivitelben című reality-sorozat egyik legkarakteresebb párosa Vasvári Vivi és Fecsó volt. A párnak tavasszal született meg első közös gyermeke, Edward, július közepén pedig össze is kötötték az életüket, méghozzá egy igen nagyszabásúnak hirdetett esküvő keretén belül. A menyasszony 50 milliós Bentley-vel érkezett kimondani az igent a budapesti, Petőfi téri Istenszülő elhunyta Nagyboldogasszony-székesegyházba. Az esküvő nyilvános volt: ennek ellenére igencsak meglepődhetett még Vivi is, amikor a nem épp aprócska templomban mindössze 40-50 ember lézengett a meghívott vendégekkel együtt. Azoknak a jó része is sajtós volt. Ráadásul még a sorozatbeli barátnők sem voltak jelen…

Persze Viviék egy héttel később tartottak egy zártkörű lagzit, ahol gyorsan egy sorozatepizódot is felvettek. A luxusfeleségnek egyébként olyannyira megtetszhetett Szabó Zsófi két évvel korábbi lagzija, hogy egy az egyben le is másolta gyorsan. Persze nem mindenben: Vivi ugyanis már jóval korábban kijelentette, hogy az ö lagziján bizony nem fognak gyerekek sertepertélni.

“Már korábban is jeleztem, nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén” - nyilatkozta még májusban.

Kemény.

3.Titkos esküvő milliós gyűrű nélkül

Sokat változott Koholák Alexa azóta, hogy nap mint nap láthattuk az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban. Ott még egy külsőségekre, megjelenésre koncentráló, plasztikázott, műkörmös csinibabának ismerhettük meg - ehhez képest manapság sokkal fontosabbak neki a belső értékek. Mint a közelmúltban magyarázta: “Ha 70 kilós leszek, az sem fog érdekelni.”

Régi énjéhez mérten meglepő, az újat ismerve azonban logikusnak tűnik: mindenféle csinnadratta, milliós gyűrű, ünnepi forgatag nélkül mondta ki az igent párjának. A nála jóval idősebb Balázs egyébként nem csak a férje, de a spirituális vezetője is. Közös életükön, otthonukon egyébként örömmel osztoznak egy dögös szőke nővel, aki már szintén a férj vezetéknevét viseli.

2.Anyja elől is titkolta esküvője színhelyét Fanni

Kétségtelen, hogy az év egyik legnagyobb port kavart, legtöbb feszültséget keltő esküvője Weisz Fanni és Hajmásy Péter násza volt. A pár és Fanni édesanyja között már jóval a boldogító igen kimondása előtt is igen nagy volt a távolság.

Az anyuka egy alkalommal például élő adásban jelentette ki, hogy Péternek mentális zavara van, egy másik alkalommal nyílt levélben könyörgött lányához, akiből szerinte - ahogy fogalmazott - bohócot csinál a férfi.

Sajnos a család még Fanniék esküvőjére sem békült ki, az esküvőn pedig esélyük sem volt megjelenni. Kaptak ugyanis meghívót - ám a megadott helyszínen nem jelent meg az ifjú pár. A kézfogót máshol, mások társaságában tartották, Fanni családja nélkül.

Október vége felé úgy tűnt, oldódik a jeges hangulat Fanni és anyja, Ágnes között, ám úgy tűnik, ez csak ideiglenes változás volt.

1.Teljes titoktartás mellett mondta ki az igent Liptai Claudia

Az idei év legnagyobb, legjobban várt sztáresküvője - ne szépítsünk! - Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napja volt. A várakozást csak növelte, hogy szinte semmit sem lehetett előre tudni. Nem is véletlenül: a rendezvényen dolgozókkal ötmillió forintos titoktartási szerződést írattak alá - azaz ha valaki bármit is kiszivárogtatott volna, annak igen mélyen kellett volna a zsebébe nyúlnia.

Ráadásul a vendégeket is csak az utolsó pillanatban értesítették a helyszínről, így tényleg semmi sem szivároghatott ki előre.

Ráadásul kis híján el is mosta az eső a nagy napot. “Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt a reggel, hogy még az is felmerült, hogy le kell mondanunk mindent.”

+1.Az egész világ őket nézte

Persze nem lehet a hazai sztáresküvőket egy lapon emlegetni azzal a násszal, amire szó szerint az egész világ kíváncsi volt. Ez természetesen Harry herceg és Meghan Markle nagy napja, amit a BBC élőben közvetített, a gazdasági előrejelzések pedig már jó előre úgy számoltak, hogy az az egyetlen hétvége 100 millió font bevételt jelent a brit gazdaságnak.

Az amerikai színésznő bekerülését a brit királyi családba egyébként sokan pontosan olyannak tartották, mint egy valóra vált tündérmesét - nem véletlen hát, hogy aki tudta, követte az eseményeket.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088810_auto_resized.png
origo.hu

Tragikus hír érkezett a kávéról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711711514
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085773_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091339_auto_resized.jpg
ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091194_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711711514
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091959_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711711514
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel