Bochkor Gáborék új nőt froclizhatnak

Felpörögtek az események az Önindító háza táján. 

Felpörögtek az események az Önindító háza táján. 

Pár nappal ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy Bochkor Gábor és István Dani addig cikizte élő adásban hírszerkesztő kolléganőjét, Bella Gabriellát, amíg az megelégelte, és feldúltan kiviharzott a stúdióból. Hétfőn pe­dig már új női hang köszönt be reggel: Kiss Mártáé. Bár csak pár nap telt el Bella kirohanásától az utód érkezéséig, állítólag a két történet között nincs öszszefüggés.

Bochkoréknak tíz hónappal Pordán Petra távozása után csak most sikerült találniuk olyan rátermett női műsorvezetőtársat, akinek nemcsak a dumája hatalmas, hanem a tűréshatára is. Úgy tűnik, házon belül sikerült ezt a kérdést megoldaniuk, a tegnapi Önindítóban bemutatkozó Kiss Márta ugyanis már 2015 óta a Music FM csapatához tartozik. Eddig a rádió hétvégi kívánságműsorában fogadta és teljesítette a betelefonáló hallgatók kéréseit, mostantól próbaidős Bocsiéknál.

Bochkor mellett nincs könnyű életük a hírszerkesztőknek, Márta (kis képen) azonban állítja, jól bírja a kritikát © Végh István

– Mindig örömmel jövök, ha az Önindító adásába hívnak, Danival régóta barátok vagyunk, és sokat jelent nekem, hogy Bo­csi is szeret velem dolgozni. Hármunk között jól működik a ké­mia, és rólam lepattannak a fiúk csipkelődései, ami talán annak is köszönhető, hogy Danival régóta nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenesetre ez a pár nap csupán„kísérleti” adás, egyelőre csak a fiúk hívtak, de ahhoz hogy véglegesen Önindító-tag legyek, sok mindent kell még mérlegelni – nyilazkozta Kiss Márta.

Bella Gabriella egyébként továbbra is részt vesz az Önindító munkájában, de már csak a háttérben dolgozik.