Bochkor Gábor újságot csinál a Bumerángból

Bochkor Gábor nem engedi, hogy a Bumeráng eltűnjön, más formában ugyan, de nevéhez méltón visszatér: a műsorvezető közéleti hetilapot alapít ezzel a címmel, és pénzt is áldoz rá.
Bochkor Gábor nem engedi, hogy a Bumeráng eltűnjön, más formában ugyan, de nevéhez méltón visszatér: a műsorvezető közéleti hetilapot alapít ezzel a címmel, és pénzt is áldoz rá.

Miközben a hallgatók a Bumeráng című ébresztő műsor megszűnését siratják, Bochkor Gábor nem tétlenkedik. Fittyet hányva a zord piaci körülményekre, befektetett egy hamarosan induló hetilapba, amelynek Bumeráng lesz a címe.

Azt nem tudni, hogy a rádiós a háttérben marad, vagy főszerkesztőként is részt vesz a lap létrehozásában, mert bár értesülésünk szerint egy-két héten belül megjelenik az újság, egyelőre hatalmas a titkolózás körülötte.

Egy bennfentes azonban elárult a Borsnak néhány titkot. – Közéleti magazin lesz, de könnyed hangvételű, nem száraz szövegtenger. Hetente jelenik majd meg, már tördelik a próbaszámot – magyarázta informátorunk. – A Geomédia Kiadó gondozásában jelenik meg, ez adja ki többek között a Szabad Földet, a Vasárnapi Híreket és néhány női magazint is. Nem tudom, Gábor milyen minőségben vesz részt a lapkészítésben, de azt bevallhatom, nekünk is hatalmas meglepetés volt, hogy újságot indít – részletezte a bennfentes.

Szerettük volna Bochkor Gábort is kifaggatni a nyomtatott Bumerángról, ám lapzártánkig nem vette fel a telefont, viszont a Neo FM egykori vezérigazgatója, az újság másik szellemi vezére, Földes Ádám röviden, de sokatmondón reagált kérdésünkre: igaz-e, hogy új lappal bővül az újságárusok kínálata.

– Ahogy mondani szokták, sem cáfolni, sem megerősíteni nem szeretném a hírt. A jövő héten többet mondok! – ígérte Földes.

Mátrai Mihály, a Geomédia egyik vezetője, aki szintén részt vesz az új lap készítésében, annyit mondott: „Minden titokra fény derül, amint megjelenik az újság.”

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors