Bochkor Gábor: Majka egy vidéki pronyó

Bochkor Gábor élő rádióadásban vidéki pronyónak nevezte Majkát. Az ózdi rapper ki­akadt, amin aztán Bocsi húzta fel magát. Újabb sztárháború készülődik?
Bochkor Gábor élő rádióadásban vidéki pronyónak nevezte Majkát. Az ózdi rapper ki­akadt, amin aztán Bocsi húzta fel magát. Újabb sztárháború készülődik?

Bochkor Gábor két év kihagyás után ismét felvehette a fejhallgatót, és néhány hete reggelenként szórakoztatja a Music FM hallgatóit. Ugyanúgy pörög a nyelve, mint régen, és ugyanúgy kiszaladnak a száján kevéssé megfontolt szavak.

Tegnap reggel Ördög Nóra, a TV2 Rising Star című, új tehetségkutatójának műsorvezetője vendégeskedett nála, és István Danival többek között arról faggatták, hogyan készül a műsorra, zavarja-e, ha a csatornánál valaki – mondjuk Berki Krisztián – többet keres nála, és szóba került műsorvezetőtársa, Majka is. Ahogy a Bors korábban megírta, ők ketten vezetik az október 26-án induló Rising Start. Bochkorék nehezen barátkoznak meg ezzel a párosítással.

– Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy – állapította meg Bochkor, mire Ördög Nóra az ózdi rapper védelmére kelt – Bocsi szerint fölöslegesen. – Szerintem Majka magáról is ezt mondaná, és nem sértődne meg, hiszen abból jött – magyarázta meggyőződéssel az Önindító műsorvezetője.

Majka fülébe is eljutott Bocsi megjegyzése, de nem úgy reagált, ahogy a rádiós remélte. – Sajnálom, hogy az alapján ítél meg valakit, honnan származik – nyilatkozta a Borsnak meglepően higgadtan a rapper. – Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő. Megjegyezném, hogy korábban megkerestek, legyek a Music FM műsorvezetője, de nem vállaltam el a munkát, mert nem tudtak megfizetni – nyilatkozta lapunknak Majka.

Bochkor szerint kollégájának nincs oka érzékenykedni.– Nem szeretem, amikor össze akarnak ugrasztani: ezek szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, amelyek után rögtön méltattam Majka karrier­jét műsorvezetőként, színészként, zenészként. Azért nem értem Majka ingerült válaszát, mert egyébként ő is gyakran nagyon sarkosan fogalmaz másokkal kapcsolatban, ezt azért zsebre kéne vágnia.