Biznisz: Modelleket közvetít Vajna Timi

Újabb vállalkozásba fogott Vajna Tímea, aki két hölggyel állt össze, hogy sikerre vigye terveit.
Újabb vállalkozásba fogott Vajna Tímea, aki két hölggyel állt össze, hogy sikerre vigye terveit.

Vajna Tímea nagyban gondolkodik. Andy Vajna felesége nem elégszik meg a Miss Universe Hungary szépségverseny szervezésével, még több munkára és sikerélményre vágyik, ezért úgy döntött, kihasználja kapcsolatait, és új területen is szerencsét próbál.

Tímea két üzletasszonnyal karöltve megalapította a Universe Management Kft.-t, amelynek neve is sokat sejtet: a többi között menedzseléssel foglalkoznak. Szépségversenye szervezése miatt pár éve a nevére került a Beauty Enterprises Hungary Kft. is, amelybe férje, Andy Vajna is beszállt több millió forinttal.

– Ugyan csak most jegyezték be a céget, és az arculaton még dolgoznak a szakemberek, de az év végére három területen tervezünk meghatározó szereplői lenni a piacnak: modell, hosztesz, statiszta – vázolta a Borsnak terveit Vajna Tímea, aki az általa vélt legjobb szakembereket kereste fel, hogy együttesen hódítsák meg a hazai piacot.

– A Universe Management három tulajdonosa három területet képvisel: Szabó Dóri a modellvilágot, Sárosi Mona a rendezvényeket, én pedig a filmes lehetőségeket hozom be a cégbe – mondta Tímea, aki komoly üzletasszonnyá nőtte ki magát az elmúlt években. A fiatal feleség éjt nappallá téve dolgozik, a jövőben pedig természetesen a „lányairól” sem feledkezik meg.

– A cég megalakulásának kiváltó ötlete az volt, hogy a Miss Universe Hungary versenyzőinek jövőjét, az érvényesülésüket segítsük, az említett három területen az érdekeik mentén professzionálisan tudjanak szerződéseket kötni, vagy csak alkalmilag dolgozni, megjelenni – közölte Tímea, akinek vágyait természetesen férje, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andy Vajna is segíti, amiben tudja.

© Végh István

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors