Benkő László: Próbálok barátkozni a másvilággal

Az elmúlt három évben betegség hátán betegéggel küzdött az Omega népszerű zenésze, Benkő László. Először májdaganattal operálták, majd a lábában talált rákos elváltozásokat kellett megműteni, a 77. születésnapján pedig életmentő műtétre volt szüksége, mert a sok gyógyszertől bevérzett a torka és a gyomra.

Nemrég egy esés miatt került ismét kórházba, melynek során bordatörést, később pedig tüdőembóliát kapott, ám mostanra felgyógyult, jelenleg a családja körében tölti a napjait. A gyógyszeradagját harminc piruláról tízre csökkentették.

– A kedves szavak és egy mosoly is sokat segít nekem – mondta Benkő, aki a sok szerencsétlenség után is pozitívan áll az élethez.

A koronavírusjárvány miatt a billentyűs orvosai megtiltották, hogy nagy társaságba menjen, így nem tudott részt venni az Omega 58. születésnapján.

– Bennem az tartja az erőt, hogy színpadra vigyük az új lemezünket, amin már 5 éve dolgozunk – mondta a zenész.

Ez is érdekelheti!

Benkő László otthon lábadozik

Ezúttal én is aggódtam magamért - Benkő László őszinte vallomása

Benkő László újra színpadra állt

Benkő László: Vizesedik a tüdőm

Benkő azt is bevallotta, hogy mostanság sokat gondolkozik azon, mi lehet odaát, a halál után.

Próbálok barátkozni a másvilággal. Nagyon furcsa álmaim vannak. Egy pillanatban azt hittem, hogy már nem itt vagyok, és mintha visszafordultam volna onnan. Elég félelmetes volt

– idézi a Hot! magazin a zenészt.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors