Arnold Schwarzenegger búcsúztathatja Andy Vajnát

A régi jóbarát beszédet mond a temetésen.
A régi jóbarát beszédet mond a temetésen.

A Blikk információi szerint Arnold Schwarzenegger igent mondott a felkérésre, hogy beszélet mondjon Andy Vajna temetésén.

– Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik. Felkérték, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ők nem csak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel – nyilatkozta a Blikknek Vajna egyik jó barátja.

Vajna szerint több életre szóló barátságot köszönhet Hollywoodnak, például Arnold Schwarzeneggerét is. A színésszel 1990-ben, a Total Recall - Az emlékmás című film kapcsán ismerkedtek meg.

– Andy nagyon jó barátom volt, egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Ő bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan filmeket hozzon össze, mint például a Terminátor 2 vagy a Total Recall. Andynek hatalmas szíve volt, ő volt az egyik legnagylelkűbb ember, akit valaha ismertem. Hiányozni fog. Mélyen együtt érzek a családjával – idézi a Blikk az Osztrák Tölgy közösségi oldalát.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors