INTERJÚ

Hajdú Péter: Megkönnyeztem a találkozást Lajcsival

Buster

Létrehozva: 2024.07.09.

A Frizbi következő vendége igazából vendéglátó volt a felvétel során, hisz még jövő áprilisig nem hagyhatja el otthonát. Galambos Lajos könnyezett és Hajdú Pétert is megríkatta az interjú alatt.

Hajdú Péter nem titkolja, izgatottan készült a most pénteken bemutatásra kerülő Frizbi felvételére, hiszen a napokban hazatérő Galambos Lajos birtokára volt hivatalos. Oda, ahol a trombitaművész még hosszú-hosszú hónapokat tölt majd anélkül, hogy túl gyakran átlépné a kaput kifelé, hiszen reintegrációs őrizetben tölti le a börtönbüntetéséből visszamaradt időt. A Bors arra volt kíváncsi, hogy Hajdú Péter milyen érzésekkel a lelkében vett búcsút barátjától az interjú után. 

Hajdú Péter - Galambos Lajos
Hajdú Péter nem küzdött a könnyeivel, elengedte őket (Fotó: YouTube)

Sokkal jobban van Galambos Lajos

Nem kérdés, hogy izgatott voltam, hiszen Galambos Lajost nyugodt szívvel nevezhetem a barátomnak, akit több mint húsz éve ismerek és kedvelek is - mondta a Borsnak Hajdú Péter.

 Annak nagyon örültem, hogy sokkal jobb állapotban van most, mint a bevonulása idején. 

Ez egyébként látszik is rajta, annak dacára, hogy a barátai, a családja és eleinte ő maga is tartott attól, hogy sem a COPD, sem pedig a gyomorbetegségét nem fogják tudni megfelelően kezelni, kordában tartani. Szerencsére mindenki tévedett. Persze most, hogy bizonyos napokon elhagyhatja a birtokát és a saját orvosaival kezeltetheti magát, sokkal jobb lesz a helyzet, de így is le a kalappal a büntetés-végrehajtásban dolgozó orvosoknak és ápolóknak egyaránt kezdte lapunknak Hajdú Péter, aki felidézte a beszélgetés legmeghatóbb pillanatát is.

Galambos Lajos
Galambos Lajos már szeretne túllépni a történteken (Fotó: YouTube)

„Ő maga lezártnak tekinti”

Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de akik péntek este ott lesznek Lajcsival és velem a YouTube-premieren, látni fogják, hogy a beszélgetés egy pontján nem csak hogy könny szökött a szemembe, de gyakorlatilag el is sírtam magam, csakúgy, mint Galambos Lajos. Az egész beszélgetést körüllengte valami nagyon bensőséges hangulat – magyarázta Péter, aki próbált elvonatkoztatni attól, hogy szoros kapcsolat fűzi interjúalanyához, így természetesen kemény kérdéseket is feltett Lajcsinak. – Az alapérzéseimet félretéve próbáltam sok mindent tisztázni Lajcsi nyolc éven át zajló büntetőügyével kapcsolatban. 

Ugyanakkor ő maga lezártnak tekinti élete ezen szakaszát, hiszen már túl van a nehezén, vagyis előre kell tekintenie.

 Ezt én meg is értem… fogalmazott a műsorvezető, aki hozzátette, biztos benne, a közönség rehabilitálná a trombitaművészt, ha a büntetése teljes letöltése után úgy döntene, visszatér a színpadra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek