Büszkeség

„A büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem” – Vastag Csaba is reagált a Megasztár új zsűrijére

N.T.

Létrehozva: 2024.06.11.

Az énekesen úrrá lettek az érzelmei.

Mint ahogy arról a Bors beszámolt, véget értek a találgatások, a TV2 ugyanis leleplezte a 2024-ben, 12 év után visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják.

Fohász sajtótájékoztató
Vastag Csaba meghatóan reagál az új Megasztár indulására Fotó: Máté Krisztián

A hétfő esti bejelentésből az is kiderült, hogy a közös munka hamarosan megkezdődik, hiszen indulnak a válogatók, hogy ősszel kiderüljön, ki lesz 2024-ben az Év hangja. A hírre Vastag Csaba is reagált az Instagram-oldalán, ami nem meglepő, ugyanis már egy ideje lehetett tudni, hogy az énekes is munkát kapott a produkcióban.

Ami azért is izgalmas, mert annak idején a konkurens csatorna tehetségkutatója révén ismerte meg az ország, Vastag Csaba így kezdte bejegyzését:

Sokmindent csináltam már életemben … Sokszor voltam elégedett, eredményes, talán büszke is… De a büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem. Őszintén köszönöm Mindenkinek a fáradhatatlan hozzáállását és alázatos munkáját.

Az énekes ezt követően így folytatta gondolatait:

„Most mondhatnám, hogy „megcsináltuk”, de a java még hátra van. Ezért inkább sok erőt, kitartást és tisztánlátást kívánok mindannyiunknak… Nektek pedig, ha néztek minket, kívánok minél több feledhetetlen pillanatot, sok – sok örömöt, együttérzést, Igazságot és Dicsőséget... Mert ezt a Megasztárt együtt hozzuk létre… A győztes most még Egy közülünk, de, hogy ki lesz az, Csak Rajtatok múlik. Szép estét Mindenkinek”.

– írta Vastag Csaba bejegyzésében, amelyet IDE kattintva tudsz megnézni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek