Botrány

Vége a megcsalási botránynak, kibékült a magyar énekes és a felesége

Zs.

Létrehozva: 2024.06.23.

Hetek óta másról sem szól a TikTok, mint arról, hogy a népszerű énekes, Kunu Márió megcsalta a gyönyörű feleségét, ezért véget ért a tízéves kapcsolatuk. Az ügyből olyan botrány kerekedett, hogy videók ezrei születtek a témában, a párosnak egy külön videónyilatkozatban kellett leállítania a feldühödött rajongókat.

Kunu Márió sokmilliós letöltésekkel büszkélkedhet a YouTube-on, a népszerűségét mutatja, hogy a közösségi oldalakon is több százezres követőtáborral rendelkezik. Egy ennyire felkapott előadónak azonban nem árt felelősen viselkednie a hétköznapjaiban sem, mert ha magára haragítja ezt a hatalmas tömeget, akkor bizony semmi jóra nem számíthat... Márió azonban ezt a jótanácsot nem tartotta be. 

Megcsalás, botrány 

Márió és a gyönyörű felesége, Alexandra immár tíz éve élnek párkapcsolatban. A viszonyuk hullámzónak mondható, hatalmas veszekedések és forró békülések váltják egymást, szakításig azonban eddig nem jutottak el. Eddig... Egy pár héttel ezelőtt iszonyatos balhé kerekedett abból, hogy Márió felesége, a tatabányai influenszer, Kunu Alexandra meglátott egy képernyőfotót egy beszélgetésről, amit az énekes és egy fiatal nő folytattak egymással. A beszélgetés természetesen nem baráti jellegű volt. Ezek után záporozni kezdtek Szandihoz a támogató üzenetek, mindenki Máriót szidta, kamuoldalakat hoztak létre a rajongók és arról írogattak a házaspár mindkét tagjának, ócsárolva az énekest és megvédve a csinos feleséget. 

Békülés nagyközönség előtt

A házaspár mögött kétségtelen, nagyon nehéz időszak áll, de jó hír azoknak, akik mindkettejüket szeretik, hogy a megcsalás ellenére is sikerült újra egymásra találniuk. Márióék a TikTokra töltöttek fel egy közös videót, amelyben elmondják az embereknek, hogy pontosan mi is történt velük: 

– A hosszú csend után itt az ideje, hogy én is elmondjam a véleményemet – kezdte Márió a TikTokon. 

Kezdjük azzal, ami a legfontosabb, és számomra a legfelháborítóbb, hogy valaki azt gondolja, hogy mindezt a nézettségért csináltuk. Pár milliós nézettségért nem fogom bemocskolni ezt a gyönyörű szép tíz évet. (...) Igen elkövettem egy hatalmas hibát, amit férfiasan vállalnom kell. Ezt nem lehet szépíteni, hibát követtem el és nem is akármilyen módon. Elvoltunk Szandival távolodva, nem volt itthon... 

- magyarázta az énekes, aztán a felesége, Szandi vette át a szót: 

Én már az elején letisztáztam, hogy közös megegyezés alapján a Márióval megpróbáljuk külön utakon folytatni az életünket azért, mert a házasságunk válságba került. Félreértéseket elkerülve most is gusztustalannak tartom azt, amit a Márió csinált, és azt is, akivel csinálta. Viszont eltelt azóta három vagy négy hét, nagyon sokat szenvedtem, nagyon sokat gondolkodtam, és végül arra a döntésre jutottam, hogy próbáljuk meg még egyszer. A döntésemet elsősorban az alapján hoztam meg, hogy a kettő és fél éves kisfiúknak az a legjobb, ha az anyukája és az apukája mellett nő fel. Plusz gyönyörű tíz évet tudunk magunk mögött. 

A videójuk itt tekinthető meg teljes terjedelmében: 

@alexandravarga22

Eloszor es utoljara magyarazkodunk barkinek. Mi eletunk mi dontesunk mindenki foglalkozzon a sajatjaval. Akik mellettem voltak koszonom/koszonjuk.

♬ eredeti hang - Alexandra Varga

Hogy a történet kerek legyen, az a hölgy is videóval jelentkezett, aki miatt Márió kikacsingatott a házasságából. Emília szerint ő csak áldozat az egész történetben, hiszen amikor Márió csapta neki a szelet, azt mondta, hogy már nincsenek együtt a feleségével... a fiatal nő pedig megbízott a zenész szavaiban. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek