Veszteség

Interjú közben sírta el magát Jennifer Aniston, szívszorító dolgot mesélt Matthew Perry-ről

L.A.

Létrehozva: 2024.06.10.

A színésznő nehezen dolgozza fel a tragédiát.

Jennifer Aniston 2022-ben az apját, idén pedig Matthew Perryt veszítette el, aki nem csak kollégája, de jó barátja is volt. A színésznőért nagyon aggódnak a barátai, ugyanis a Jóbarátok szereplői közül őt és Courteney Coxot viselte meg leginkább Perry váratlan halála. Kevesebb mint egy év alatt ez már a második nagyobb veszteség Aniston életében. Ráadásul mindjárt itt van az apja halálának első évfordulója és még mindig nem sikerült feldolgoznia ezt a veszteséget sem - írja az Origo.

2024 Screen Actors Guild Awards
Fotó: Northfoto

Jennifer Aniston Perry halála óta mindeddig nem adott nagyinterjút, azonban hosszú idő után most először beszélt a tragédiáról. Quinta Brunson podcast műsorának a vendége volt,  azonban a beszélgetés hamar érzelmi fordulatot vett, amikor Quinta feltett egy kérdést a Jóbarátok című sorozatról.

Istenem, ne sírj!

- felelte Aniston könnyes szemmel, majd a műsorvezető is elérzékenyült. 

Quinta felajánlotta, hogy tartsanak szünetet, ugyanis láthatóan felzaklatta a színésznőt a történtek.

Épp most kezdtem el azon gondolkodni, hogy… Jól vagyok. Ez egy boldog könnycsepp

– mondta Jennifer.

Még belegondolni is nagyon furcsa, hogy 30 éves a Jóbarátok, ugyanis pontosan emlékszem arra a napra, amikor a televízióban bemutatták. Én és Matthew valahol ebédeltünk, Lisát pedig megleptük a fodrász szalonban. Az a tény, hogy ilyen hosszú, csodálatos életet élt, és még mindig sokat jelent az embereknek, az egyik legnagyobb ajándék. Tegnap este egy órát beszélgettem Courteney Coxszal, Lisaval és a fiúkkal, és tényleg van egy családunk, ami örökké egy család lesz

- fogalmazott a színésznő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek