Foci

Megható emlékeket osztott meg elvesztett édesapjáról a TV2 sztárja

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.18.

Tippeket is megosztott a rapper a következő hazai érdekeltségű Eb-meccs kapcsán. Hadas Alfréd elmondta, milyen kapcsolata van a magyar válogatottal.

Hadas Alfréd a minap a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol Szabó András Csutival beszéltek a tomboló futball lázról. A rapper alapjáraton nem néz focit, azonban a magyar válogatott meccsei kivételben részesülnek, és erre különleges magyarázata van.

Hadas Alfréd
Hadas Alfréd megható emlékeket osztott meg elvesztett édesapjáról és a fociról  (Fotó: Hadas Alfréd)

A válogatott meccseket mindig nézi

Alfréd szívében a magyar válogatott különleges helyet foglal el, ugyanis bevallotta a reggeli műsorban, 2021-ben elvesztett édesapjával régen, ha sportot néztek, az csakis a válogatott meccsek voltak.

Apával csak a válogatott meccseit követtük a legtöbb sport esemény közül. 

Ugyan alapjáraton nem vagyok nagy foci drukker, apa sem volt, de a válogatott meccsek nemcsak a fociról szólnak, hanem valamennyire a nemzetünk érdemeiről is. Leginkább rádión hallgattuk mindig a közvetítést, miközben segítettem neki a munkában

– kezdte Hadas Alfréd Sztárban Sztár döntős, aki elmondta, mai napig szép emlékeket tud felidézni a közös meccshallgatásokról.

Amikor nézem a meccseket apa nélkül, mindig feljönnek bennem a szép emlékek.

– Sokat dolgoztam vele zöldség-gyümölcs nagykereskedelemben, de a sok nehéz munka ellenére is gyönyörű emlékként maradtak meg ezek a pillanatok, amikor csak fél füllel is, de hallgattuk a meccset kocsiban fuvarozás közben, és arról mesélt, milyen eredményeket szerzett a válogatott a gyerekkorában – jegyezte meg a rapper, aki először tudott váltani pár szót Csutival.

Hadas Alfréd örült Csutinak

Csuti és Alfréd egy közös képet is posztoltak a forgatás után, ahol még azt is megtippelték, hogy mi is lesz szerintük a szerdai német-magyar derbi végeredménye.

Nagyon örültem Csutinak, egy élmény volt jobban megismerni. Már több helyen láttam, de még soha nem volt vele lehetőségem csak úgy beszélni. Abba bele tudtam látni, hogy nagyon ért a focihoz, és nagyszerűen beszélt a válogatottról, ráadásul tényleg olyan úriember, amilyennek emlegeti mindenki, sőt még egy közös Fradi meccsnézésre is elhívott, amit nem tudtam visszautasítani. Ő azt mondta, 1-1 lesz a szerdai meccs végeredménye, de szerintem 2-2jegyezte meg Alfréd, aki meglepődött, amikor Csuti is emlegette, hogy milyen nagy stenk van az új, Eb szurkolói dalának.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek