Legolvasottabb

Tápai Szabináék békülnek, Szulák Andrea búcsút int – ez a hét sem telt eseménytelenül

Niki

Létrehozva: 2024.05.26.

Úgy látszik, mostanában egymást érték a nagy bejelentések, hiszen miután múlt héten robbant a hír, hogy Tápai Szabináék kibékültek már az első fotók is megérkeztek a boldogságukról. Valószínűleg Bochkor Gábor is boldogságban úszott, hiszen nem akárhogy megünnepelte 60. születésnapját. Persze, rossz hír is érkezett a héten, hiszen Szulák Andrea 20 év után búcsút mondott az élete egy nagyon fontos részének. Ezek voltak a hét legolvasottabb sztárhírei.

Míg korábban Tápai Szabináék válásától, most a békülésüktől hangos a sajtó. Mint kiderült Kucsera Gábor és Tápai Szabina hónapok óta újra együtt vannak, és végre a nagyközönséggel is megosztották boldogságukat. Sőt, a héten az első fotók is megérkeztek Szabináról, aki végre újra mosolyog, és csak úgy ragyog. Úgy tűnik Kucsera Gábor felesége boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tápai Szabináék
Tápai Szabináék boldogabbak együtt, mint valaha  (Fotó: Czerkl Gábor)

Nem Tápai Szabináéké volt az egyetlen mérföldkő

Bochkor Gábor élete is fontos ponthoz érkezett, hiszen márciusban betöltötte a 60-at, vagy ahogy ő mondja a 6X-et. Ennek örömére olyan születésnapi bulit rendezett május 22-én, amilyenben korábban csak nagyon keveseknek volt részük. A reggeli rádiózás koronázatlan királya igazi sztárparádéval ünnepelt a Kongresszusi Központban, ahol sokan felköszöntötték, a zenészek pedig még koncertekkel is megajándékozták Bochkort.

2024.05.22bochkor 6X Bockor Gábor Kongresszusi Központ
Bochkor Gábor nem akárhogy ünnepelte a születésnapját  (Fotó: Szabolcs László)

Szulák Andreának szomorú lépést hozott ez a hét

Míg Bochkor boldog évfordulót ünnepelt, Szulák Andrea 20. évfordulója szomorúra sikerült: az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be a lesújtó hírt, hogy 20 év után úgy döntött, elköszön a Játékszín színpadától és a nagy sikerrel játszott Menopauza című darabtól. Ez a döntés Andi rajongóit is meglepte, de biztosították támogatásukról.

Örömteli bejelentés is érkezett egyenesen Angliából

A Kensington-palota végre újabb hírt közöl a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegnéről. Bár a munkájához még nem igazán tud visszatérni a rákbeteg hercegné, de a közlemény szerint javul az állapota, és már sokkal jobban van.

Tomán Szabina kemény kritikát fogalmazott meg

Végül pedig, ahogy már megszokhattuk, ez a hét sem telt el Next Top Model Hungary-s botrány nélkül. Most azonban nem a lányok vesztek össze, hanem Tomán Szabina, a verseny egyik zsűrije kötött bele az egyik modellbe. Az egykori modell, üzletasszony igencsak erős kritikát fogalmazott meg Papp Gabival, a műsor egyik legmegosztóbb karakterével szemben. A versenyzőben ez láthatóan mély sebet ejtett, aminek hangot is adott.

Papp Gabi Next Top Model
Tomán Szabina kemény kritikával illette Papp Gabit, a Next Top Model Hungary versenyzőjét Fotó: TV2

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek