Érzelmes vallomás

Mikes Anna szívecskék kíséretében árulta el, hogyan érez Krausz Gáborral kapcsolatban: „Boldog vagyok!”

N.T.

Létrehozva: 2023.12.05.

A profi táncos érzelmes sorokat címzett Krausz Gábornak, elolvadtak a követők.

Óriási nézettséggel futott a TV2 egyik sztárműsora, a Dancing with the Stars, amely szombaton egy elképesztően izgalmas élő show-val véget ért, az érzelmek azonban még azóta sem csillapodtak. 

döntö
Krausz Gábor
2023,12,02
Mikes Anna és Krausz Gábor nagyon egymásra talált a Dancing with the Starsban Fotó: BS

A DWTS fináléjában Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párosa gyújthatta lángra a táncparkettet a győztes trófeáért, amit végül az utóbbi kettős vihetett haza. 

Krausz Gábor és Mikes Anna párosa volt az abszolút kedvenc 

Mikes Anna és Krausz Gábor duója már a műsor bejelentése óta elképesztően népszerű volt és szinte azonnal belopták magukat a nézők szívébe. Érthető is, hiszen amellett, hogy mindig izgalmas produkcióval rukkoltak elő, még attól is elolvadt az ember, hogy mindig milyen tisztelettel és szeretettel beszélnek a másikról.

Éppen ezért a rajongók viszonylag gyorsan össze is boronálták őket, és győzelem mellett azért is kitartóan szurkoltak/szurkolnak, hogy kapcsolatuk romantikus vizekre evezzen. A profi táncos most az Instagram-oldalán búcsúzott a műsortól, melyben természetesen Krausz Gábortól sem feledkezett meg.

Mikes Anna alig bírta szavakba önteni a háláját 

Anna hosszabb bejegyzését azzal kezdte, hogy Dancing with the Stars összes munkatársának köszönetet mondott, majd a szavazókhoz szólt, akik felé egyszerűen nem bírta kifejezni a háláját.

Iszonyú hálásak vagyunk Nektek, hogy ennyien bíztatok bennünk a kezdetektől fogva és végig mellettünk voltatok egészen a döntőig! Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy Mi fogjuk megnyerni a Dancing With The Stars negyedik évadát! Köszönettel tartozunk Nektek, amiért kedves üzeneteitekkel, kommentjeitekkel és szavazataitokkal a végsőkig támogattatok minket!”

– írta Anna, aki ezt követően a családjának, a barátainak és tanítványainak is megköszönte, hogy türelmesek voltak hozzá az elmúlt hónapokban.

Erre várt mindenki: így búcsúzott Krausz Gábortól 

Majd jött, amire mindenki várt: számos szívecske kíséretében érzelmes sorokat intézett táncpartneréhez, Krausz Gáborhoz.

Köszönöm Neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat! Nem volt mindig sima az út, mert teli volt akadállyal, de együtt mindig leküzdöttük. Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál”

– írta Mikes, majd így zárta sorait:

A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és a szíveddel a táncparkett Királya lettél. Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm Neked, hogy én lehetek parkett Királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám! Boldog vagyok!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek