Vége

Megtudtuk, hogy dolgozza fel a válását Tóth Gabi

Natasha

Létrehozva: 2023.08.17.

Módosítva: 2023.08.17.

Hiába a magánéleti válság, Tóth Gabi minden figyelmét a munkájára fordítja.

Miután Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyilvánosság elé tárta, hogy szerelmük hat év után véget ért, számtalan pletyka látott napvilágot a témával kapcsolatban. Lehetett hallani új szerelemről, költözésről, illetve közös kislányuk, Hannaróza további neveléséről is. Az, hogy ezek közül mi az igazság, csak a két fél tudhatja, az viszont biztos, hogy egy kapcsolat lezárása és annak következményei nem egyszerűek senki számára sem. 

Tóth Gabi a munkába temetkezik a válása óta  Fotó: Zsedrovits Enikő

A sztárséf gyermeke mellett próbálja újraépíteni magát, egy közeli barát szerint pedig nagyon jó úton halad. Hannaróza ugyanis eltereli a figyelmét a kialakult helyzetről, illetve Gábor is könnyebbé teszi a kislány számára a válást. Ezzel ellentétben Gabi a munkába temetkezik inkább, a következő hetekben ugyanis alig lesz egy szabad pillanata. Fellépésekről fellépésekre jár, augusztus 20-án pedig egy fontos feladatot is kapott. 

Munkával vigasztalódik Tóth Gabi

Bár sokan támadják a történtek miatt, Tóth Gabi számára sem lehet egyszerű a kialakult helyzet. Hiába ugyanis az új szerelem, a pletykák szerint kislányát ideiglenesen magához költöztette Krausz Gábor. Nem meglepő hát, hogy az énekesnő a munkába temetkezik, és próbálja a figyelmét lekötni. Már erre a hétre is betáblázta magát: augusztus 19-én például Hevesen ad koncertet a Fricska táncegyüttessel, akikkel szeptemberben is folytatja a turnéját, illetve a Sztárban sztár leszek! zsűrijében is hamarosan viszontláthatjuk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek