Válás

Lukács Miklós és Peller Anna: A szakításhoz vezető okok

Unger Zsolt

2023. március 29. szerda 21:00

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a Nyerő Páros egykori győztesei 14 év házasság után külön utakon folytatják. Lukács Miklós és Peller Anna a közösségi média oldalukon jelentették be a hírt, és a válás okáról is beszámoltak.

Nehéz időszakon mennek keresztül a Peller lányok. Még fél év sem telt el a sokkoló hír óta, miszerint Mariann és a férje külön utakon folytatják, kisvártatva megérkezett a bejelentés, hogy Peller Anna és Lukács Miklós szintén a válást választották megoldásnak.

Nemrég még együtt szerepeltek a képernyőn – Fotó: Archív / Hot

Mivel elég nagy nyilvánosság előtt éltük az életünket az elmúlt legalább hét esztendőben, ezért szeretnénk elmondani, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz meg fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket. Az elmúlt két évben próbáltunk ezen a dolgon túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk. Oda jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk – mesélték a közösségi média oldalukra feltöltött videóban.

„Elválunk, de minden rendben van”

A szavaikból egyértelműen kiderül, hogy a szeretet megmaradt a kapcsolatukban, ám a szerelem elmúlt. Azt mondják, hogy közösen határoztak a válásról. A videóban hallottak sokakban kétségeket ébresztettek, mivel Miki hangján érződött, hogy nem ő hozta meg a végső döntést. Ezen senki nem lepődik meg, hiszen eddig is sok mindenből kiderült, hogy a férj végtelenül családcentrikus, és több áldozatot hozott, mint színésznő felesége.

A nyilatkozatukban a kislányuk jövőjére is kitértek.

A gyereket is együtt fogjuk nevelni, járunk együtt nyaralni majd, egymás szülinapját szervezzük, jóban vagyunk, szeretjük egymást, de már nem úgy...  Reméljük a legjobbakat. Elválunk, de minden rendben van, ennyit üzenünk

 – nyugtatta meg a rajongókat Miki és Anna.

„Támogató és elfogadó házasságban élünk”

Nem titok, hogy a házaspár munkamegosztása nem volt szokványos: a kislányuk születése után Miki maradt otthon a gyerekkel, Anna pedig visszament a színpadra. Az apuka sokáig útkeresésben volt, nem találta helyét a világban. Ám egy hónapja a hot! magazinnak még arról mesélt egy interjúban, hogy a felesége mindenben mellette áll.

Szerencsés vagyok olyan szempontból, hogy kölcsönösen támogató és elfogadó házasságban élünk Annával. Ha ki szeretnék próbálni valami újat, ami azzal jár, hogy nem tudok annyit dolgozni, mint korábban, akkor nem probléma, hogy néhány hónapig kevesebb pénzt keresek – mondta Miki.

A nyilatkozat fényében derült égből villámcsapásnak tűnik, hogy szerelmük végül zátonyra futott. Ám egy közeli ismerősük szerint ez nem is annyira meglepő.

Látszólag kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, de azt gondolom, hogy a felszín alatt Anna karrierizmusa is közrejátszott a kapcsolatuk kihűlésében. Az is sokakban felmerült, hogy Anna azt látja, a húga újra a szinglik életét éli, és ő is megkívánta – mondta a bennfentes, aki szerint nem biztos, hogy baráti marad a válás, hiszen jelentős vagyonról van szó. Ugyanis a Peller szülők telkén áll a Peller–Lukács házaspár háza is, ezért eladni szinte lehetetlen. 

További érdekes cikkeket és exkluzív fotókat talál a hot! magazin legfrissebb számában


 

Válik az énekesnő

Tavaszi záporként vonul végig a művészvilágon a válási hullám. Kollányi Zsuzsi szintén a közösségimédia-oldalán jelentette be, hogy elválik. Ez több mint meglepő, hiszen háromgyerekes édesanyaként vállalta fel, hogy új életet kezd. Az okokról nem számolt be, de a posztjában úgy fogalmazott, hogy ezentúl barátokként nevelik majd a közös gyermekeiket.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16056068_auto_resized.jpg
origo.hu

Előkerülhet Suhajda Szilárd holtteste

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15745_resized.jpg?avcount=1685757912
origo.hu

Megrázó: ez az utolsó fotó az Everesten meghalt Suhajda Szilárdról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16055401_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mutatjuk, melyik négy csillagjegyre vár élete legjobb nyara – te vajon köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16054358_auto_resized.jpg
mandiner.hu

SMS-ben üzent feleségének a hegymászó: agyi ödémát kapott, nem fog tudni lejönni a hegyről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16054295_auto_resized.jpg
ripost.hu

Szexi vagy túlzás? Brutális dolgot művelt a testével a magyar sztáranyuka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16053919_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megmentették a halálzónában rekedt hegymászót (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15742_resized.jpg?avcount=1685757912
origo.hu

Szörnyű részletek derültek ki Dolly állatkínzós botrányáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16055992_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. június 3.: erős felismeréseket hoz ez a nap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16057201_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Zokogva jelentette be lánya: elhunyt a legendás zeneszerző

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16055025_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A húgom két héttel a szülése után meghalt, most én nevelem terhesen az ő gyermekét is"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/7upaDPk1CZpYNPirUztCbM6fpqWv3ltj9u2QFGxbmjo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYzNjZjZDViZDU2NjQ3NGY4OTI2YjA5ZWMxNjZjNzQw.jpg
HÁLA

Édesapját gyászolja UFO Zsolti: Maximális elismeréssel vagyok a magyar egészségügy felé

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/7upaDPk1CZpYNPirUztCbM6fpqWv3ltj9u2QFGxbmjo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYzNjZjZDViZDU2NjQ3NGY4OTI2YjA5ZWMxNjZjNzQw.jpg
HÁLA

Gyászol a magyar énekes: fájdalmas volt a búcsú, mégis hálát érez