ÖSSZEOMLÁS

Élő adásban omlott össze Valkusz Milán – Így van most!

Dózsa Gabriella

Létrehozva: 2023.03.08.

Vigasztalhatatlan volt Valkusz Milán vasárnap este, saját maga és a zsűri szerint sem sikerült maradandót alkotnia. A Sztárban Sztár versenyzője lelkileg összeomlott, senki nem tudta jobb kedvre deríteni. Most a Borsnak beszélt arról, mi volt a baj és túltette-e magát a csalódáson.

Élő adásban omlott össze Valkusz Milán, aki Chuck Berry bőrébe bújva igyekezett elvarázsolni a nézőket és a Sztárban Sztár ítészeit. A VALMAR énekese két hete Zsédaként tarolt, magasra tette a mércét, amit a rock and roll fenegyerekeként most nem tudott megugrani. 8-asnál nem kapott magasabb pontot, sőt Tóth Andi szerint produkciója csupán hét pontot ért.

3.élő adás 2023
Összeomlott Valkusz Milán, nem úgy sikerült az utánzása, ahogy szerette volna (Fotó: Szabolcs László)

 

Élő adásban omlott össze

A zsűri értékelése után az arcán jól látható csalódottsággal ült le az énekes versenyzőtársai mellé. A szünetben is vigasztalhatatlan volt, hiába ölelte meg Marics Peti és Tóth Andi is, de édesanyja és barátnője sem tudta megnyugtatni.

Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ez így sikerült

– kezdte a Borsnak Valkusz Milán. - Chuck Berry stílusa, a dalai nekem otthonos terep, a VALMAR dalokba is próbáljuk ezt behozni. Élveztem is nagyon a próbákat, úgy voltam vele, hogy igen, ezzel lenyűgözök majd mindenkit. Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek, talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb hangsúlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól!

 

3.élő adás 2023
Csalódottan ült le társaihoz Milán (Fotó: Szabolcs László)

 

„Elvárom, hogy Peti őszinte legyen”

A műsor zsűrijétől összesen 40 pontot kapott a maximális ötven helyett, amit a múlt héten Zséda utánzásával el is ért, még az énekesnő sem hagyta szól nélkül

- Teljesen jogos volt a zsűri értékelése, ennyit ért ez a produkció – folytatta. - Nem teszek különbséget az ítészek közt, ugyanannyit nyom a latban számomra mindenki értékelése. Peti kritikája is csak egy pillanatra ütött szíven, mert hiába a barátom, tőle ugyanúgy az őszinte véleményt várom. Velem nem kell finomkodni, mert mentálisan erős vagyok, könnyen helyre tudom tenni magamban a dolgokat. Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart. Szóval már minden ok, újult erővel vetettem bele magam a heti próbákba.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek